ŽENE SU S VENERE

Girl code: Muškarci ove stvari o nama jednostavno ne mogu razumjeti (osim ako sami ne probaju)

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 21:05 17.09.2016 / Rubrika:
Foto: GIPHY
0
0 dijeljenja

Jedna od stvari koje muškarci zasigurno ne shvaćaju jest nošenje štikli, barem 99 posto njih misli da to izaziva stravične bolove u nogama i stopalima žena

Doduše, nekad nas nakon dužeg vremena počnu boljeti noge, posebno ako baš taj tip cipela nismo nosile dugo, ali zato uvijek sa sobom imamo one velike torbe u kojima su rezervne cipele. Kad smo već kod toga, prisjetile smo se i nekih drugih stvari koje žene rade u ime ljepote koje muškarci nikada neće moći razumjeti ni pojmiti.

Olovka, posebice tuš za oči, čupanje obrva, uvijanje trepavica i šminkanje

12538206205_0910e86167_b

Oni jednostavno ne razumiju zašto uporno ‘bodemo’ oči nečime što bi nas, da dođe do samo jednog prenaglog i nestrpljivog poteza, eventualno moglo oslijepiti. Ista je stvar s uvijačima trepavica, koji užasavaju muškarce koji se pitaju pokušavamo li sebe kazniti nekom metodom samokažnjavanja i mučenja koja datira iz srednjeg vijeka.

Želite savršene obrve? Ove greške trebale biste izbjegavati

Nadalje, oni ne shvaćaju i čupanje obrva, što im se također čini kao oblik zastrašujućeg mučenja iz mračnog doba. Možda će vas ovo iznenaditi, ali nanošenje šminke općenito po njihovom je mišljenju apsolutno nepotrebno jer nas oni vole gledati bez sve te ‘žbuke’ na licu, no katkada cure jednostavno trebaju malo maskare da se osjete lijepima, zar ne?

Muškarci nikako ne mogu shvatiti zašto je ženama potreban cijeli arsenal sjenila, rumenila, bronzera, maskara, sjajila i drugih pomagača u službi ljepote, kad veliku većinu toga gotovo pa nikada ne koristimo. Možda su nekad i u pravu, ali sve to smo kupile vlastitim novcem i zapravo ih se ni ne tiče što ćemo ih potrošiti, zar ne? Isto vrijedi za proizvode za kosu.

Duga i kvalitetna kosa: Kako je zapravo treba održavati?

Odjeća za oblikovanje tijela, hrpa krpica, torbice ‘čudnih’ dimenzija, glomazne sunčane naočale, gomila nakita…

nakit

Osim što ne razumiju zašto prakticiramo nošenje suvišnih krpica u koje se jedva možemo utegnuti, muškarci ne mogu shvatiti ni zašto se u jednom danu imamo potrebu presvući više od dva ili tri puta. Ovo ponašanje njima kao da dokazuje da su žene zaista lude ili, u najbolju ruku, kronično neodlučne, dok je prava istina da mi samo nastojimo dobro izgledati, za sebe.

Nepojmljivo im je i zašto nosimo clutch torbice kad u njih ne stane ništa. Pardon, ali takve torbice nisu dizajnirane da bismo mi nosile njihove mobitele i ključeve od stana, u njih stane točno ono što nam treba za izlazak: osobna, novci, mobitel. Kad smo već kod torbi, oni ne razumiju ni čemu služe one ogromne torbe u koje stane pola naše životne imovine, ali ni čemu kupovanje glomaznih sunčanih naočala koje nam prekriju pola lica.

Konkretan vodič kako znati koji model sunčanih naočala pristaje vašem obliku lica

Naposljetku, muškarci nikako ne razumiju zašto nam treba toliko vremena da se spremimo za izlazak, ali ako ne kasnimo, nemate pravo na prigovaranje! Slažete se?

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 21:05 17.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr