Učinite joj uslugu

Evo zašto je spavanje s punđicom nešto najbolje što možete napraviti za svoju kosu

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 18:05 02.10.2016 / Rubrika:
Foto: Flickr
0

Kada se svake noći trlja o jastučnicu, postaje neposlušna

Sjećate li se kako ste kao male spavale s punđicama i pletenicama kako biste ujutro imate savršenu frizuru? Ako ste se odviknule od ove navike, vrijeme je da joj se vratite.

Naime, spavanje s punđom sprječava da se kosa zapetlja, leti na sve strane i bude frizzy, odnosno ni ravna ni kovrčava. Kada se svake noći trlja o jastučnicu, postaje neposlušna, a i nastanak zvrčka je lako skriti samo skupljanjem kose u rep.

Punđa preko noći također dodaje volumen vašoj kosi. Nanesite malo pjene za oblikovanje na vlažnu kosu, zavežite je u punđu i pravac u krevet. Kada se probudite, divite se svojim laganim valovima.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 18:05 02.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Brutalno iskreno

Glumica o borbi s mentalnom bolešću: ‘Glas u mojoj glavi me uvjerio da je dovoljno konzumirati 300 kalorija dnevno’

Američka glumica Troian Bellisario iskreno je progovorila o mentalnoj bolesti s kojom se bori cijeli život i ispričala kako je ona utjecala te i dalje utječe na njen privatni život, njeno cjelokupno zdravlje, njenu glumačku karijeru... Glumica je napisala i scenarij za film Feed, u kojem sama igra glavnu ulogu, a inspiriran je upravo njenom bolešću koja je i dalje svakodnevno konzumira. Ovo je njena priča i način da se još malo odmakne od tog podmuklog glasa u glavi

Povratak na Net.hr