OVO JE ISTINA

Djevojka jednom fotkom pokazala kako zapravo izgleda PMS

Piše: Žena Net / Vrijeme: 07:59 15.03.2017 / Rubrika:
Foto: malinxolofsson /instagram
0

Slažete li se s njom?

Blogerica Malin Olofsson na svom je Instagramu objavila fotku sebe u PMS-u kako bi svima pokazala koliko ozbiljni mogu biti njegovi simptomi, piše Refinery 29.

“Neki od vas već ste ovo vidjeli, neki niste. Neke i same ovo prolazite svaki mjesec. Nekima će se ovo gaditi. Nekima će laknuti pa će reći – Okej, nisam sama. Neki neće ni pročitati ovaj opis ispod fotke i pretpostaviti da sam trudna”, napisala je Malin ispod fotografije svog napuhnutog trbuha, što je zapravo dosta česta pojava tijekom PMS-a, iako toga mnogi još uvijek nisu svjesni.

Mnoge se žene tijekom PMS-a susreću s nadutošću, bolnim grčevima i neugodnom i neprestanom potrebom za hranom, a ona je samo htjela to približiti svima i pokazati koliko su takvi simptomi česti i normalni. I koliko ih ne bismo trebali smatrati tabuom.

Ovo je sastavni dio PMS-a

“Ovo je vizualni znak PMS-a koji se javlja i kod mene i kod mnogih drugih žena. Kod nekih je ekstremnije, kod nekih malo manje. Zadržavanje vode u području trbuha je normalan i čest simptom PMS-a”, dodala je Malin. I mnoge su se žene mogle povezati s njenom fotkom.

“Ovo nije nešto zbog čega bismo se trebale sramiti. Da – neugodno je i da – teško je ne truditi se uvlačiti trbuh i sakrivati ga”, tvrdi Malin i potpuno se slažemo s njom, ali bismo svi trebali ovo jednostavno prihvatiti.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 07:59 15.03.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr