Bravo za mamu i tatu!

Ashton Kutcher i Mila Kunis objasnili su zašto nikad na društvenim mrežama ne objavljuju fotke svojih klinaca

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 19.10.2017 / Rubrika:
Foto: KEVIN WINTER / afp
0

Fotografije svojih klinaca objavljuju isključivo na svojim privatnim profilima, kako bi djedovi i bake mogli vidjeti kako im unuci izgledaju

Ashton Kutcher i Mila Kunis nedavno su prilično iznenadili fanove objavivši fotografiju svog sinčića Dimitrija u majici s njihovim likovima iz serije Lude Sedamdesete na svom javnom profilu Aplusk na Instagramu, ali činjenica da na društvenim mrežama vrlo rijetko (zapravo, gotovo nikada) objavljuju fotografije svoje djece, 2-godišnje kćerkice Wyatt i 9-mjesečnog sinčića Dimitrija, nije prošla neopaženo.

Yes,this Is my son's outfit today. #that70sshow #kelsoandjackieforever

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

No, poznati mama i tata imaju vrlo jasno objašnjenje zašto će svoju djecu, dokle god im to mogućnosti dopuštaju, držati što je moguće dalje od svjetla reflektora. “Imamo privatne profile na društvenim mrežama, gdje objavljujemo njihove fotografije i dijelimo ih s članovima naših obitelji, kako bi njihove bake i djedovi mogli vidjeti kako im unučići izgledaju. No, javno nikada ne dijelimo fotografije svoje djece zato što smatramo da je odluka žele li da se njihove fotografije pojavljuju u javnosti isključivo i samo na njima”, ispričao je 39-godišnji glumac za Thrive Global Podcast na iHeartRadiju.

‘Mi smo odabrali biti pod svjetlima reflektora, ali naša djeca nisu’

“Moja supruga i ja odabrali smo zanimanja koja nas neprestano izlažu svjetlima reflektora, ali moja djeca to nisu odabrala, stoga smatram da njih dvoje imaju pravo na vlastiti odabir”, dodao je Kutcher.

Također je objasnio kako ne želi da u budućnosti fotografije njegove djece, koje je on slobodno i javno objavljivao na društvenim mrežama, dospiju u ruke pogrešnih ljudi, koji bi ih zatim na temelju njih mogli na bilo koji način ucjenjivati ili im prijetiti.

JUSTIN K. ALLER / AFP

“Zaista ne mislim da bismo trebali objavljivati bilo kakve njihove fotografije dok su još djeca, kako se kasnije ne bi našao netko tko će ih njima moći ucjenjivati. To je njihov privatan život, a ja ne bih trebao odlučivati u njihovo ime… Svatko bi trebao sam za sebe kreirati vlastiti profil na društvenim mrežama, a to za njega ne bi trebao činiti nitko drugi (bez njegova pristanka)”, dodao je.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 19.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Priča mame iz Zagreba

‘Krenula sam na WC i primijetila da iz mene viri pupčana vrpca. Mislili su da ni ja ni beba nećemo preživjeti’

Jeste li znale da se u Hrvatskoj godišnje prerano rodi gotovo dvije tisuće beba? 17. studenog bio je njihov dan, a jedna je hrabra mama iz Zagreba i sama svoju curicu zbog ozbiljnih komplikacija morala roditi u nepunom 27. tjednu trudnoće. Ona i malena prošle su pravu agoniju, no danas je, na svu sreću, sve u najboljem redu. Ivana nam je potpuno otvoreno odlučila ispričati svoju gorko-slatku priču

Povratak na Net.hr