Predobro!

Stopala vam se smrzavaju čak i uz duple čarape? Evo genijalnog trika uz koji više nećete imati ovaj problem

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 10:50 24.10.2016 / Rubrika:
Foto: juannovakosky/Thinkstock
0

Ako i vi spadate u one kojima je uvijek hladno za stopala, makar navukli dva para čarapa i držali ih prislonjene uz radijator, ovaj trik će vas naprosto oduševiti

Ljeto je jedino doba kad vama nije hladno za noge, a kako je ono prilično daleko, trebate se nekako snaći, zar ne? Debele čarape i krzneni ulošci za čizme ne pomažu, ali ovo će vam definitivno pomoći.

Treba vam samo onaj reflektirajući materijal koji obično stavljamo na kokpit automobila kako bismo ga zaštitili od sunca. Sve što trebate napraviti jest izrezati taj materijal u veličini svog stopala i staviti ga ispod uobičajenog uloška u čizmama.

Ovaj materijal štitit će vaše noge od hladnoće i vraćati toplinu natrag u vaše tijelo, tako da će i ostatku tijela biti ugodno i toplo.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 10:50 24.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Nemojte pristajati na manje...

‘Ako vam itko još jednom kaže da ste previše agresivne i da tražite previše, jednostavno se okrenite i otiđite’

'Jedna moja jednako "agresivna" prijateljica nedavno je rekla nešto s čime se u potpunosti mogu složiti: 'Za sebe želim veliki život; želim sve!' A kako bismo točno trebale izgraditi velike živote ako nam netko konstantno govori da čekamo? Da se malo smirimo jer smo nekome 'previše'? Da prestanemo govoriti jer bismo nekoga mogle otjerati? E pa, ne možemo'

Povratak na Net.hr