Svaka čast

Ova je frizerka jednom bila beskućnica, a sada pomaže svim curama slabijeg imovinskog statusa

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 08.08.2017 / Rubrika:
Foto: Vanessa Howard/Screenshot Facebook
0

Jednostavno prekrasno 😍

Njezino ime je Vanessa Howard, a svake godine jednom mjesečno, obično subotom, curama i ženama slabijeg imovinskog statusa priušti uljepšavanje u svojem frizerskom salonu. Besplatno naravno. I sama zna kako je to biti beskućnica pa njezina pomoć drugima koji su se našli u istoj neprilici i ne čudi toliko.

Želim pomoći

Ne pomaže samo curicama, pomaže i ženama koje nemaju novaca u njihovoj preobrazbi kako bi lakše pronašle posao. Već četiri godine kolovoz je posvećen besplatnom uređivanju cura prije nove školske godine. A nedavno je organizirala posebno uljepšavanje za osam curica od osam do jedanaest godina pod nazivom “Povratak u školu – tulum za princeze”. Zajedno sa svojih pet kćeri i volonterima cure je potpuno uljepšala. Dobile su frizuru, nove nokte i ručak. Salon je ove godine opskrbio djevojake koje su taj dan sudjelovale u uljepšavanju sa školskim uniformama, tenisicama i školskim priborom.

Howard kaže kako je njezin salon pomogao 275 beskućnica, što žena, što cura. “Znam kako je to, zato se toliko i trudim. Želim pomoći ženama i curama. Želim da se osjećaju lijepo i dobro”, rekla je Howard.

Izvor: Huffington Post

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 08.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr