Potpuno genijalno

Kako bi bilo odsjesti u apartmanu iznad zračne luke? U Stockholmu su jedan smjestili upravo ondje (u kontrolni toranj)

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:00 13.07.2017 / Rubrika:
Foto: youtube/screenshot
0

Prostor ovog 35 kvadrata velikog apartmana uredila je poznata švedska dizajnerica i umjetnica

Ako su vam dosadili konvencionalni hoteli i apartmani, zašto ne biste otišli na izlet i odsjeli u apartmanu koji se nalazi iznad zračne luke? Da, iznad zračne luke u Stockholmu, točnije u kontrolnom tornju na aerodromu Arlanda, nalazi se soba veličine 35 kvadratnih metara, a uredila ju je švedska dizajnerica i umjetnica Cilla Ramnek.

U ovoj divno uređenoj sobi nalazi se ogroman bračni krevet, zanimljivi detalji, sivi tepih po cijeloj površini, pa čak i kuhinja, ali ono što je zapravo možda najbolji dio cijelog iskustva je panoramski pogled od 360 stupnjeva koji se prostire iz apartmana, piše Harper’s Bazaar. 

Ipak, ona ideja s početka da bismo (biste) mogli otići i odsjesti u ovoj genijalnoj sobi možda ipak nije ostvariva, jer će tek pet sretnika i dobitnika nagradne igre #HomeAwayArlanda dobiti tu ‘once in a lifetime’ priliku. Ali ipak nismo mogle odoljeti da ne pogledamo barem ovaj video (prilično smo sigurne da će i vas oduševiti koliko i nas).

Panoramski pogled od 360 stupnjeva je možda i najbolji dio iskustva

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:00 13.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ty❤

‘Chester i Linkin Park su bili glas čitave jedne generacije dok još nismo znali vikati’

Chester Bennington, jedan od glavnih vokala Linkin Parka, benda koji je obilježio čitavu jednu generaciju, oduzeo si je život u 42. godini života. Vijest o njegovoj smrti pogodila me snažnije nego bilo koja smrt bilo koje slavne osobe do sad. Zapravo, on je prva slavna osoba čija me smrt pogodila, na osobnoj razini, zato što su on i Linkin Park bili netko uz čije sam pjesme doslovno odrasla

Povratak na Net.hr