NIJE ZNAO STATI

Glumica napisala brutalno iskrenu poruku frajeru koji ju je uznemiravao u avionu

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 09:16 20.09.2016 / Rubrika:
0
0 dijeljenja

Nakon što je nedavno u avionu doživjela prilično neugodnu epizodu koju joj je priuštio potpuni stranac, Sophia Bush odlučila mu je javno napisati što misli o njemu

Glumica je u petak na Twitteru objavila pismo ‘anonimnom frajeru iz aviona’ i jednom zauvijek poručila da joj je dosta maltretiranja koje žene trpe od nepoznatih muškaraca u javnosti.

Buljio je u nju i nastavio je maltretirati čak i kad je promijenila sjedalo

“Dragi random frajeru iz aviona,

kad napraviš da se žena zbog tebe osjeća toliko vidno nelagodno da mora USTATI i PROMIJENITI SJEDALO, nakon što ignoriraš sve znakove da je ostaviš na miru (odgovori od jedne riječi, knjiga koju je izvukla i počela čitati, stavljanje šešira, kad ti izravno kaže da joj se ne obraćaš tonom i riječima koje si odabrao koristiti), trebalo bi ti biti jasno da je moraš ostaviti na miru. Nemoj pokušavati nastaviti razgovor. Prestani se okretati i gledati je. Prestani se naginjati prema njoj kada pokuša izvaditi nešto iz torbe koja se nalazi u spremniku iznad njezinog, ali nažalost i iznad tvog sjedala, usred leta.

I, u mom slučaju, prestani misliti da smiješ raditi bilo što zbog čega ću se osjećati nelagodno, samo zato što gledaš seriju u kojoj glumim, pa ti zbog toga kao nešto dugujem. Ja glumim, ti gledaš. Nakon toga, “razmjena” je gotova. Ne možeš uznemiravati ni mene, ni bilo koju drugu ženu, jer misliš da ti plaćaš naše račune. E, pa plaćam ih sama.

U potpisu:

Svaka žena na planetu kojoj je dosta tvojih ljigavih sranja!”

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 09:16 20.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr