Genijalna je 💪

Diplomirala je, pa je otišla na putovanje Europom. Ali njene fotke nisu klasične turističke, puno su kreativnije

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:00 15.07.2017 / Rubrika:
Foto: devgal/reddit
0

Ime svakog grada koji je posjetila ispisala je na protezu i tako su nastale ove genijalne fotke

Ova je djevojka, nakon što je diplomirala, odlučila sama sebi pokloniti putovanje Europom, a njene fotke s Reddita postale su pravi viralni hit i divna inspiracija, piše Bored Panda.

Svjetska putnica, koja se na Redditu predstavlja kao ‘devgal‘, rođena je s kongenitalnom bolesti kostiju, zbog čega su joj kao četverogodišnjakinji liječnici morali odrezati desnu potkoljenicu, no to nije previše pokolebalo ni njen smisao za humor i ni njen pozitivan stav i entuzijazam. Tako joj je, dok se u svojoj rodnoj Philadelphiji spremala na avanturu, na pamet pala genijalna ideja, pa je svoju protezu premazala bojom po kojoj se može pisati kredama i tako su nastale sve ove fotke.

“Nabavila sam si protezu po kojoj mogu pisati kredama i krenula”, napisala je, a kad je jedan od putnika koji ju je vidio u hostelu u Beču primijetio njene fotke na Redditu, odmah ju je kontaktirao i pohvalio njenu jedinstvenu ideju. I njenu hrabrost i odlučnost, također. A evo kako je izgledalo njeno putovanje, od Philadelphije do Beča – i nazad.

Svaki put kad je posjetila novi grad, ispisala je njegovo ime na protezu i tako su nastale ove jedinstvene fotke

Beč

Kopenhagen

Prag

Budimpešta

Barcelona

Pariz

Klifovi Mohera

Dublin

Amsterdam

Bruxelles

Atena

Santorini

München

Stockholm

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:00 15.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ty❤

‘Chester i Linkin Park su bili glas čitave jedne generacije dok još nismo znali vikati’

Chester Bennington, jedan od glavnih vokala Linkin Parka, benda koji je obilježio čitavu jednu generaciju, oduzeo si je život u 42. godini života. Vijest o njegovoj smrti pogodila me snažnije nego bilo koja smrt bilo koje slavne osobe do sad. Zapravo, on je prva slavna osoba čija me smrt pogodila, na osobnoj razini, zato što su on i Linkin Park bili netko uz čije sam pjesme doslovno odrasla

Povratak na Net.hr