Brzinski ručak: Pljeskavice od tune s mladim lukom i mrkvom

Image
Image

Odlična su alternativa klasičnim pljeskavicama kada želite pojesti nešto laganije

29.7.2016.
11:27
VOYO logo

Iako bi bilo idealno, za ovaj ručak ne treba vam svježa tuna iz ribarnice, već je dovoljna i ona iz konzerve.

Potrebno vam je:

  • 2 konzerve tunjevine
  • 2 umućena jaja
  • 1 sitno narezana mrkva
  • 1 mladi luk
  • prezle
  • peršin, papar

Priprema:

  1. Pomiješajte sve sastojke dok se dobro ne sjedine te ih zatim oblikujte u male pljeskavice.
  2. Pecite ih na maslinovom ulju 4-5 minuta sa svake strane, pažljivo ih okretajući da se ne bi raspale.
  3. Servirajte ih u pecivu za hamburgere uz neku salatu ili same uz zelenu salatu i umak od majoneze.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo