Wow

Ako ste rođeni u rujnu postoje službeni dokazi da ste pametniji od onih rođenih u kolovozu

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 05.09.2017 / Rubrika:
Foto: Summer Skyes 11/flickr
0

Vrlo zanimljivo

Ako ste rođeni u rujnu, sigurno znate koje su glavne karakteristike vašeg horoskopskog znaka, bilo da ste Vaga ili Djevica. Nova istraživanja rađena su upravo na onima rođenim u ovom mjesecu, a pokazuju vrlo zanimljive stvari. Na primjer, djeca rođena u rujnu uspješnija su od svojih vršnjaka.

Zanimljivi rezultati

Istraživanja su provedena na Sveučilištu u Torontu, Sveučilištu Florida i Northwestern, a proučavana su djeca vrtićke dobi rođena u kolovozu i rujnu. Istraživanje provedeno na Floridi došlo je do zaključka kako su djeca rođena u rujnu pametnija, a uz to bolje su prošli i na testu čitanja i matematike sve do osmog razreda. Pokazalo se kako će ova djeca vjerojatno pohađati i završiti fakultet.

Isto istraživanje u Ujedinjenom Kraljevstvu donijelo je identične rezultate. Djeca rođena u rujnu su bolje prošla na testovima i imaju veće šanse da završe fakultet. Provedeno je još jedno zanimljivo istraživanje u Chicagu prema kojemu će djeca rođena između rujna i studenog vrlo vjerojatno doživjeti svoju stotu godinu.

Pa Vage i Djevice, sretan vam rođendan i budite i dalje (naj)pametniji. :)

Izvor: Hello Giggles

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 05.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr