Netipična Lady

Upoznajte nećakinju Lady Di: Bavi se humanitarnim radom i živi kao rock zvijezda

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 08:04 18.09.2016 / Rubrika:
Foto: Kitty Spencer/Instagram
0
0 dijeljenja

Podrijetlo je ne sprječava da uživa u svemu što vole mladi

Spencer je najstarija od četvoro djece brata Princeze Diane, Charlesa Spencera i kći Victorie Lockwood, prve Charlesove žene. Bez obzira na njenu titulu, bogatstvo i povezivanje s tetom, Kitty je ostala svoja i manje je fokusirana na uobičajene dvorske teme poput dobrotvornih balova i polo utakmica, a više na svakodnevne stvari koje vole njezine 25-godišnje vršnjakinje.

Obožava serije, RHCP i društvene mreže

Kitty obožava Lenu Dunham i kaže da je oduševljena njenim iskrenim stavom prema svemu u životu; zna svaku epizodu “Prijatelja” od riječi do riječi i strastveni je fan serije “House of Cards”.

Trenutno planira posjetiti Barcelonu s prijateljima i uživati na koncertu Red Hot Chilli Peppersa. Po svemu bismo rekli da je Kitty sasvim obična simpa djevojka da joj ne znamo podrijetlo.

Skål ☀️

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

No to ju ne spriječava da na dnevnoj bazi stavlja slike na Instagram i uživa u tome jer, kako kaže, smatra ga vrlo pozitivnom inspiracijom.

Živi na dvije strane

Iako je rođena u Londonu, odrasla je u Južnoj Africi gdje je živjela s majkom i braćom (otac se preselio u London 1997. kada se rastao od Victorije).

Spencer se nedavno preselila u London i na pitanje kako balansira život na dva kontinentna spremno odgovara: “Imam najbolje od oba svijeta. Nikada nisam morala žrtvovati jedan ili drugi. Volim London jer je zaista uzbudljivo mjesto za dvadesetogodišnjake, a Južna Afrika bila je odlično mjesto za odrastanje.”

Dirty Dogue 🐶❤️

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Obrazovana i svestrana

Magistrirala je managment luksuznih brandova, a trenutno je posvećena humanitarnom radu. Ove godine proglašena je ambasadoricom Centrepointa, organizacije koja pomaže mladim beskućnicima, čiji je zaštitnik njezin rođak Princ Wiliam.

Ova svestrana dama bavi se i modelingom i voli ga jer joj omogućuje da vidi različite zemlje i upozna nove ljude. Što se tiče njenog osobnog stila, Spencer jako voli ‘Mad Man’ ženstveni stil pedesetih, iako se ne može baš odijevati poput Betty Draper jer bi ju, kako kaže, čudno gledali na ulici.

Bridesmaids getting ready ❣Matchy matchy with my Guy 🎎 #lilyandpaal

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Većina medija njezino ime ne zaboravlja spomenuti u istoj rečenici s njenom pokojnom tetom, Spencer se svakodnevno pokušava pomalo odvojiti od svojih svjetski poznatih rođaka.

Svjesna je da je svijet fasciniran kraljevskom obitelji, ali o tome ne želi govoriti. Bila je samo curica kada je Princeza Diana preminula, tako da nema puno uspomena na taj period, ali one koje ima, kaže, vrijedno čuva.

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 08:04 18.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr