Ajoj

Princa Williama, čini se, muče dva velika problema u vezi vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 14.01.2018 / Rubrika:
Foto: Daniel LEAL-OLIVAS/AFP
0

Jedan je lako rješiv, a u rješavanju drugog će se morati pomučiti

Pripreme za kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harry u punom su jeku, a on o što još nije dogovoreno jest tko će biti Harryjev kum. Iako je izvor kraljevske obitelji rekao da on ne bi izabrao nikoga osim svoga brata, William tvrdi da postoji problem oko toga.

“Nije me uopće ni pitao, samo da razjasnim. To bi mogla biti osjetljiva tema”, rekao je William u nedavnom intervjuu. Osim toga, piše Huffington post, vojvoda je naveo još jedan problem u vezi vjenčanja.


Naime, ono je zakazano za subotu, 19. svibnja 2018., a na taj datum se održava i završno natjecanje engleskih nogometnih klubova na Emirates FA kupu. William je inače predsjednik Engleskog nogometnog saveza i organizator natjecanja već više od deset godina. Upravo on dodjeljuje trofej pobjednicima, zato nije siguran kako će stići biti na dva mjesta istovremeno.

“Vidjet ću što mogu učiniti”, rekao je princ. Srećom, čini se da se ta dva velika događaja ne preklapaju u potpunsoti pa će William ipak stići na oba. Također, iz Saveza su poručili kako su oduševljeni najavom vjenčanja princa Harry i Meghan Markle i da će to biti jedan predivan dan, s vjenčanjem u prvom planu nakon kojeg slijedi Emirates FA kup.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 14.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr