Svaka čast!

Ovaj umjetnik izrađuje jedinstvene lutkice, a neke od njih izgledaju kao poznate žene i Disneyjeve princeze

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 29.10.2017 / Rubrika:
Foto: welovetheroyaldolls / instagram
0

Wow, malo smo u šoku

Umjetnik Rafinha Silva dolazi iz Brazila i stoji iza Instagram profila We Love the Royal Dolls na kojem objavljuje fotke Barbie lutkica koje sam izrađuje, a pazi na njihov svaki detalj.

Sve su posebne

“Uvijek sam bio nekako zainteresiran za umjetnost. Crtanje žena s dugom kosom je jedna od mojih najranijih uspomena iz djetinjstva”, rekao je Silva. Većina njegovih lutkica ima dugu kosu, u koju je uloženo mnogo truda da izgleda sjajno i prekrasno. To je perika koju također sam izrađuje. Čak nam se čini da lutke imaju ljepšu kosu od nas.

Lutkice prodaje, a kaže kako su kupci ludi za onima kovrčave kose. Većinu lutkica radi od Barbika. Malo ih preuredi, uzme tijelo od jedno i glavu od druge i napravi posebnu lutku. Sve počinje listom želja klijenata, a onda on odluči što može napraviti. Ne trudi se da lutkama samo kosa bude njegovana, već ih i šminka te se pobrine da imaju odgovarajuću odjeću.

Ima i poznatih lica

Sve je počelo 2013. godine, a danas ima oko 500 različitih lutkica. “Prvo sam napravio barbiku koja je izgledala kao pjevačica Amy Winehouse. Svidjelo mi se što mogu raditi jedinstvene lutkice i nastavio sam se dalje time baviti”, dodao je Silva. Inspiriraju ga i druge poznate osobe pa ćeš vidjeti lutkice koje nalikuju na Britney Spears ili Cher, a napravio je i nekoliko koje izgledaju kao Disney princeze.

Ne znamo kako ti, ali mi smo oduševljene. Svaka čast!

Izvor: Cosmopolitan

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 29.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr