neobičan eksperiment

Nikad niste pomislile da biste uz pomoć smokića mogle nakovrčati kosu? Pogledajte ovaj video

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 09:17 21.09.2016 / Rubrika:
Foto: Screenshot/YouTube
0
0 dijeljenja

Želite nakovrčati kosu, a kod kuće nemate električni uvijač kao ni dobre, stare uvijače?

Ako imate nekoliko vrećica smokića – spašene ste, a jedna beauty blogerica odlučila nam je to i dokazati te pokazati kako izgleda kosa nakovrčana Cheetosima

Bunny Meyer kosu je nakovrčala smokićima, a cijeli je proces i snimila te objavila na svom YouTube kanalu. No, svima vama koje ćete se možda okušati u ovom pomalo neobičnom eksperimentu, ipak je preporučila da su za ovakav pothvat smokići zavrnutog oblika najbolji izbor.

Sa smokićima pod haubu

Cijeli je proces izgledao otprilike ovako: prvo je navlažila kosu, zatim je svaki pramen omotala oko jednog Cheetosa te kosu učvrstila ukosnicama, a nekoliko vrećica nakon toga bila je na pola puta do konačnog rezultata. Za koji još uvijek nije bila sigurna kakav će točno biti.

Potom je na glavu stavila haubu za sušenje kose vrećastog oblika te je tako držala 40 minuta, a haubu je koristila kako bi se toplina ravnomjerno rasporedila na svaku kovrču.

Nakon toga je, na naše dosta veliko iznenađenje, bez problema iz kose skinula svaki pojedini smokić, a rezultat je bio, pa, zapravo prilično dobar. S obzirom na okolnosti. A jedini mali problem je, tvrdi Bunny, miris sira od Cheetosa u kosi!

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 09:17 21.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr