Bez da bankrotirate

Pet načina kako možete unijeti dašak glamura u spavaću sobu

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 19:30 17.09.2016 / Rubrika:
Foto: Instagram
0
0 dijeljenja

Uz odabir pravih detalja vaš novčanik neće plakati

Jeste li znali da prosječna osoba spava 25 godina tijekom života? Ako već toliko vremena provodimo u najdražoj prostoriji, možemo se malo i razmahati u njezinom uređenju.

Na sam spomen glamura i luksuza većina nas pomisli kako si to ne možemo priuštiti, no ono što zaboravljamo jest da je luksuz stvar perspektive i zbog privlačnih detalja ne moramo posegnuti duboko u džep.

Izdvojili smo pet pristupačnih načina kako dati spavaćoj sobi ono nešto.

Svijeće

⚪️🕯🐚🌸✨

A photo posted by ShaunasStage (@shaunasstage_) on

Ne postoji ništa bolje od svijeća kada se želite osjećati ugodno i opušteno. Elegantne bijele svijeće simboliziraju čistoću i uklapaju se u svaki prostor.

Šik zavjese

Zavjese koje padaju do poda učinit će sobu većoj i strop višljim. Boju odaberite prema ostalim detaljima, a možete se poigrati i printovima.

Kombinirajte teksture

I woke up like this🌤 #pinterestworthy ? #bedroomdecor #pinkandgrey #fauxfurthrow #ineedmorepillows

A photo posted by Melanie (@melsilvs) on

Moderni krzneni prekrivači za krevet izgledaju vrlo luksuzno, a nisu toliko skupi ako birate one od umjetnog krzna. Odlično će izgledati nemarno prebačeni preko čiste posteljine.

Mnoštvo jastuka

Puno jastuka raznih boja i veličina u koje se možete ugnijezditi nakon napornog dana uz neku dobru knjigu izgleda vrlo privlačno i glamurozno. Jedino ćete ih morati micati svake večeri, ali vrijede gnjavaže.

Svježe cvijeće

Scandinavian home 🌿

A photo posted by Ohaina My Place (@ohainamyplace) on

Zadnje, ali ne i manje važno, svakako je cvijeće. Par ruža u nekoj lijepo vazi podignut će vam raspoloženje i dati savršen dašak glamura u svaku spavaću sobu.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 19:30 17.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr