Brzinski ručak: Španjolski zapečeni grah s kobasicama, paprikom i jajima

Image
Foto: Instagram, dazza_n

Osvojit će vas punoća ovog jednostavnog, a odličnog jela

9.11.2016.
14:02
Instagram, dazza_n
VOYO logo

Danas smo vam pripremili malo jači ručak da vas ugrije po ovoj hladnoći i sigurno vas neće razočarati. Uživajte u harmoničnom spoju graha, kobasica i jaja na španjolski način.

Sastojci:

  • 1 luk
  • 2 rajčice
  • konzerva crvenog graha
  • 2 jaja
  • dimljena kobasica
  • crvena rog paprika
  • sol, papar, chilli, kumin

Priprema:

  1. Zagrijte pećnicu na 200 °C. U tavici popržite luk, na njega dodajte papriku i rajčicu te dinstajte par minuta.
  2. Povrću dodajte grah, sve začinite te podlijte s malo vode. Dodajte narezane kobasice, sve promiješajte i stavite u posudu za pečenje.
  3. Razbijte na vrh dva jaja, prekrijte posudu folijom i pecite oko 5-10 minuta dok jaja nisu željene konzistencije. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo