Brzinski ručak: Složenac od tune

Image
Foto: Thinkstock, JoeGough

Jednostavno jelo koje se brzo sprema

18.11.2016.
14:49
Thinkstock, JoeGough
VOYO logo

Tuna je odličan izbor za petak jer je lagana i spaja se skoro sa svim namirnicama, a pogotovo s tjesteninom i povrćem.

Sastojci:

  • dvije konzerve tune (u salamuri)
  • fusili ili penne tjestenina
  • jedno kiselo vrhnje
  • čaša pilećeg temeljca
  • poriluk
  • grašak
  • krušne mrvice
  • naribani sir (gauda ili cheddar)
  • sol, papar, peršin

Priprema:

  1. Skuhajte tjesteninu, a pećnicu zagrijte na 200 °C. Grašak i poriluk malo prodinstajte na maslacu te zalijte temeljcem.
  2. U posudu za pečenje pomiješajte tjesteninu, tunu, povrće s temeljcem, kiselo vrhnje. Začinite i pospite naribanim sirom i krušnim mrvicama. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo