Brzinski ručak: Šarena štrudla od špinata i lososa

Image
Foto: Thinkstock, a_namenko
Image
Foto: Thinkstock, a_namenko

Savršena kombinacija ribe, povrća i tijesta

17.3.2017.
12:00
Thinkstock, a_namenko
VOYO logo

Ako ste u petak navikli jesti nešto morsko, losos je pravi izbor jer je bogat omega-3 masnim kiselinama koje štite srce, a usto je i ukusan.

Dodajte mu neko živopisno povrće poput špinata da malo pojača kontrast i spremite ih zajedno u košuljicu od finog lisnatog tijesta i dobili ste ukusan i bogat ručak. Osvaja i izgledom i okusom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci:

  • 400 g fileta lososa
  • 200 g špinata
  • lisnato tijesto
  • pola žličice češnjaka u prahu
  • 2 dcl kupovnog pesta od bosiljka
  • sol, papar

Priprema:

  1. Zagrijte pećnicu na 180 °C, a filete lososa začinite češnjakom, solju i paprom. Razvaljajte tijesto pa na njega stavite špinat.
  2. Preko špinata stavite losos te ga premažite pestom, tijesto preklopite i zamotajte. Pecite u pećnici oko 20 minuta. Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo