Pogostite se

Brzinski ručak: Šarena štrudla od špinata i lososa

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 12:00 17.03.2017 / Rubrika:
Foto: a_namenko/Thinkstock
0

Savršena kombinacija ribe, povrća i tijesta

Ako ste u petak navikli jesti nešto morsko, losos je pravi izbor jer je bogat omega-3 masnim kiselinama koje štite srce, a usto je i ukusan.

Dodajte mu neko živopisno povrće poput špinata da malo pojača kontrast i spremite ih zajedno u košuljicu od finog lisnatog tijesta i dobili ste ukusan i bogat ručak. Osvaja i izgledom i okusom!

Sastojci:

  • 400 g fileta lososa
  • 200 g špinata
  • lisnato tijesto
  • pola žličice češnjaka u prahu
  • 2 dcl kupovnog pesta od bosiljka
  • sol, papar

Priprema:

 

  1. Zagrijte pećnicu na 180 °C, a filete lososa začinite češnjakom, solju i paprom. Razvaljajte tijesto pa na njega stavite špinat.
  2. Preko špinata stavite losos te ga premažite pestom, tijesto preklopite i zamotajte. Pecite u pećnici oko 20 minuta. Dobar tek!

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 12:00 17.03.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr