Brzinski ručak: Proljetno/ljetna salata od tjestenine, tune i puno povrća

Image
Foto: Instagram, spicyperspectiv
Image
Foto: Instagram, spicyperspectiv

Salate po ovim vrućinama su najbolji izbor za ručak jer od njih nećete osjećati težinu, a bit ćete siti

1.6.2017.
12:00
Instagram, spicyperspectiv
VOYO logo

Ako vam je ostalo tjestenine od jučerašnjeg ručka, u tili je čas možete pretvoriti u ukusnu proljetno/ljetnu salatu. Umaci u njoj nisu potrebni već samo jogurt, limun i maslinovo ulje.

Sastojci:

  • tjestenina
  • rajčica (obične i cherry)
  • poriluk
  • masline
  • kapare
  • paprika
  • jedna čašica grčkog jogurta
  • sok od pola limuna
  • maslinovo ulje
  • sol, papar, senf, peršin, bosiljak

Priprema:

  1. Prvo napravite dresing od jogurta, žličice senfa, soli i papra. Rajčice narežite na ploške, masline na polovice, a papriku i poriluk nasjeckajte.
  2. Povrće pomiješajte s tjesteninom, poškropite limunovim sokom i maslinovim uljem, začinite i prelijte umakom. Sve dobro promiješajte i uživajte ;)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo