Mirisno

Brzinski ručak: Pečene crvene paprike s faširancima

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 10:58 28.09.2016 / Rubrika:
Foto: patrycja78/Instagram
0

Od ovih fantastičnih paprika zamirisat će vam cijela kuća

Danas smo raspoloženi za malo ukusne klasike, a što je klasičnije od odličnih pečenih paprika koje možete jesti s bilo čime? Super su jer se jedu hladne i možete ih nositi sa sobom na posao.

Sastojci:

 

  • 5-6 rog paprika
  • 3 češnje češnjaka
  • jabučni ocat
  • maslinovo ili suncokretovo ulje
  • sol, papar
  • faširanci

Priprema:

 

  1. Paprike oprati, obrisati i peći cijele na plitkom protvanu u pećnici na 200 °C.
  2. Potrebno ih je okretati kako bi se s obje strane pojavili crno-smeđi mjehuri. Kada su pečene, preseliti ih u neku zdjelu s poklopcem i ostaviti da se ohlade.
  3. Ogulite im kožicu i začinite solju, paprom, uljem i octom te dodajte nascjekani češnjak. Poslužite s ukusnim faširancima. Dobar tek!

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 10:58 28.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr