Brzinski ručak: Kineski stakleni rezanci s piletinom i povrćem

Image
Foto: Thinkstock

Ovo vrlo popularno jelo oduševit će vas i izgledom i okusom

11.7.2017.
12:00
Thinkstock
VOYO logo

Kineski stakleni rezanci odlični su za pripremu u woku, ali ako ga nemate, poslužit će i obična dublja tava. Ne trebaju se kuhati već samo namočiti u toploj vodi, što je još jedna prednost :)

Sastojci:

  • jedna pileća prsa
  • stakleni rezanci
  • 2 mrkve
  • tikvica
  • 1 poriluk
  • 3 žlice umaka od soje
  • 1 žličica đumbira u prahu
  • malo gustina
  • sol, papar

Priprema:

  1. Povrće narežite na trakice, piletinu na kockice, a staklene rezance potopite u vruću vodu i ostavite oko 10 minuta.
  2. Na ulju, najbolje kokosovom, popržite piletinu te joj postupno dodajte mrkvu i poriluk. Malo dinstajte, dodajte tikvice i sve začinite đumbirom, solju, paprom i sojom.
  3. Kada je povrće mekano, u šalici s malo vode umiješati gustin i uliti u tavu. Na kraju u umak ubacite ocijeđene rezance. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo