Brzinski ručak: Dinstano zelje s pire krumpirom i kranjskim kobasicama

Image
Foto: Instagram, volim_meso

Dan za ukusan tradicionalan ručak

12.10.2016.
11:35
Instagram, volim_meso
VOYO logo

Sezona je kiseljenja zelja, no dok ne bude spremno za upotrebu, možemo iskoristiti i svježi kupus. Tko bi odolio ovom finom, zasitnom, domaćem ručku?

Sastojci:

  • 1 kg krumpuira
  • 1/2 rezanog zelja
  • 2 luka
  • vegeta, sol, papar
  • kranjske kobasice (ili bilo koje po želji)

Priprema:

  1. Krumpir oguliti, narezati na kockice i staviti kuhati s malo soli. Na malo ulja popržiti luk te dodati zelje.
  2. Povremeno dolijevati vodu i dinstati oko 40 minuta. Začiniti po želji vegetom, solju ili paprom.
  3. Od krumpira napraviti pire s malo maslaca i mlijeka, a za posebniji okus i boju dodajte malo curryja. Poslužite s pečenim kranjskim kobasicama. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo