Brzinski ručak: Dinstano zelje s pire krumpirom i kranjskim kobasicama

Image
Foto: Instagram, volim_meso

Dan za ukusan tradicionalan ručak

12.10.2016.
11:35
Instagram, volim_meso
VOYO logo

Sezona je kiseljenja zelja, no dok ne bude spremno za upotrebu, možemo iskoristiti i svježi kupus. Tko bi odolio ovom finom, zasitnom, domaćem ručku?

Sastojci:

  • 1 kg krumpuira
  • 1/2 rezanog zelja
  • 2 luka
  • vegeta, sol, papar
  • kranjske kobasice (ili bilo koje po želji)

Priprema:

  1. Krumpir oguliti, narezati na kockice i staviti kuhati s malo soli. Na malo ulja popržiti luk te dodati zelje.
  2. Povremeno dolijevati vodu i dinstati oko 40 minuta. Začiniti po želji vegetom, solju ili paprom.
  3. Od krumpira napraviti pire s malo maslaca i mlijeka, a za posebniji okus i boju dodajte malo curryja. Poslužite s pečenim kranjskim kobasicama. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo