Mi se slažemo...

Znakovi koji ga odaju: Ako je vaš partner zaljubljen, to ćete vrlo lako prepoznati prema tome kako se ponaša u krevetu

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 29.12.2017 / Rubrika:
Foto: colinealg / instagram
0

Ovo su znakovi na koje biste trebale obratiti pozornost ako vas zanima je li mu zaista stalo do vas ili je vaš odnos za njega tek prolazna avantura

Seks je na početku svake veze prilično uzbudljiv, ponekad čak i divlji i nepredvidiv, ali kad se muškarac počne sve više i više zaljubljivati, i seks se time počinje mijenjati. A kako točno? Pa, zaljubljeni muškarac ljubav vodi na neki potpuno drugačiji način, a takvo vođenje ljubavi karakterizira ovih nekoliko činjenica. Evo o čemu se radi.

Ljubi vas dulje i mnogo češće

Poljubac je sam po sebi iznimno intiman čin, stoga ćete upravo prema poljupcu već na prvu moći vidjeti je li vaš partner potpuno izgubio glavu za vama i je li se zaljubio preko ušiju. Ako vas ljubi mnogo češće i ako su ti poljupci dulji i strastveniji, time vam zapravo želi dati do znanja da mu se jako sviđate i da mu je iznimno stalo do vas i vaše veze.

Neprestano se trudi udovoljiti vam


Ako mu je stvarno stalo, nikad mu neće biti problem pitati vas što volite, što želite i uvijek će slušati što mu govorite. Prema tome možete jako dobro prepoznati radi li se tu za njega samo o još jednoj prolaznoj avanturi ili s vama ipak želi nešto više. Nakon seksa se neće samo okrenuti na drugu stranu, već će vas uhvatiti u naručje i grliti dok se potpuno ne izmorite.

Posvećen je seksu

Muškarci koji žele samo avanturu zasigurno se neće baš previše truditi oko predigre niti oko toga da seks traje dugo i da bude što posebniji. S druge pak strane, zaljubljeni muškarac predigru će shvatiti kao vrlo važan dio seksa i potrudit će se oko svih pa i najsitnijih detalja, samo kako biste vi osjetile da mu je zaista stalo do vas.

Pažljiv je i velikodušan

Ako je zaljubljen, apsolutno svaki puta će se potruditi biti što pažljiviji i što velikodušniji, zato što seks s vama ne shvaća tek kao seks, već kao nešto mnogo posebnije i nije mu stalo da samo on uživa, već želi da i vi maksimalno uživate. Stoga će se truditi ugoditi vam, slušati što vam odgovara, pronaći koje su vaše erogene zone i uvijek će mu biti važno da se vi uz njega osjećate sigurnima.

Male su mu stvari jako važne

Da, iako možda mislite da se takvih stvari neće ni sjetiti, ako mu je stalo do vas i ako želi da vam vođenje ljubavi bude što posebnije, potrudit će se i oko svih onih sitnica koje ponekad zaboravljamo – napravit će ugodnu atmosferu, zapalit će koju mirisnu svijeću, prigušiti svjetla, pustiti neku romantičnu glazbu… No, također će vas tjerati i da se nastavite družiti sa svojim prijateljicama, odete na izlete, na putovanja – i neće vam dopustiti da vam bude dosadno. Kako s njim, tako ni općenito.

Opušten je i totalno svoj

Ako je vaš partner u vašoj blizini potpuno opušten i svoj i ne bježi od intimnih trenutaka, to je i više nego dobar znak da je zaljubljen i da vezu s vama shvaća kao nešto jako posebno. I možda se neće uvijek truditi da pred vama ispadne potpuno savršen muškarac, no nikad se neće prestati truditi oko vas.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 29.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest Youtube zvijezde

‘Naša zadnja zajednička noć bila je pravi teror. Napio me, silovao, snimio i sve objavio online. Zatim je počela borba’

Chrissy Chambers duge četiri godine borila se, na sudu, ali i izvan njega, protiv svog bivšeg partnera, koji ju je napio, snimao seks s njom te zatim te snimke objavio na poznatoj porno stranici na internetu. Prije nekoliko je dana napokon i službeno dobila slučaj protiv njega, ali njena borba, tvrdi, daleko je od završetka. Svoju je priču ispričala novinarki The Guardiana. Prenosimo je u cijelosti

Povratak na Net.hr