Pokrenite se

Što najviše ubija strast? Najluđe stvari zbog kojih se ne seksate redovito (a niste toga ni svjesni)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:30 24.01.2017 / Rubrika:
Foto: Thinkstock
0

Vrijeme je da za loš seksualni život prestanete okrivljavati mjesečeve mijene ili horoskop

Donosimo vam popis stvari koje biste trebali promijeniti u svakodnevnom životu kako ne bi nastavile ubijati seksualne vibracije u sobi.

1. Telefon

Ukoliko previše buljite u vaše telefone, trebalo bi vam biti jasno zašto nemate seksualni odnos. Ne posvećujete se parteru i ne dajete mu dovoljno pažnje. Sve što trebate jest odložiti odgovaranje na poruke i mailove za malo kasnije.

2. TV

Volite gledati TV s partnerom, ali se uvijek uspavate nakon kratkog vremena. Istraživanja govore kako parovi koji nemaju TV u sobi imaju puno bogatiji seksualni život. Isključite vaše ekrane i uživajte jedno u drugome.

3. Prljava posteljina

Možda vam zvuči suludo, ali prljava posteljina itekako utječe na vaš seksualni život. Jedan od partnera ne može se opustiti jer stalno misli na bakterije i seksi atmosfere jednostavno nema. Perite posteljinu redovito.

4. Boja zidova

par-frustracija

Jeste li znali da je siva boja zidova u spavaćoj sobi zapravo ubojica seksualnog nagona. S druge strane, ljubičasta boja zidova je vrlo poticajna…

5. Pokloni od bivših

Ukoliko u sobiimate poklon od bivšeg partnera, a ležite u krevetu s novim, velika je vjerojatnost da se baš i ne seksate dovoljno. Još uvijek živite u prošlosti i ne možete se opustiti. Bilo bi dobro da poklon ili baciteili proslijedite.

6. Različiti mirisi

Mirisi kojivladaju u prostoriji također utječu na seksualni život. Oni prenaglašeni ga sabotiraju.

7. Različiti predmeti

Zamislite da vodite ljubav i odjednom ugledate sliku svoje mame na polici. Ne samo da će strast odmah presušiti nego je sljedeći put neće ni biti. Pripazite koje predmete držite u spavaćoj sobi.

8. Fluorescentno svjetlo

Ovo je najgora vrsta svjetla kojeg biste pod hitno trebali zamijeniti neutralnim.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:30 24.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest Youtube zvijezde

‘Naša zadnja zajednička noć bila je pravi teror. Napio me, silovao, snimio i sve objavio online. Zatim je počela borba’

Chrissy Chambers duge četiri godine borila se, na sudu, ali i izvan njega, protiv svog bivšeg partnera, koji ju je napio, snimao seks s njom te zatim te snimke objavio na poznatoj porno stranici na internetu. Prije nekoliko je dana napokon i službeno dobila slučaj protiv njega, ali njena borba, tvrdi, daleko je od završetka. Svoju je priču ispričala novinarki The Guardiana. Prenosimo je u cijelosti

Povratak na Net.hr