Netko drži sve konce

Razlog je prilično iznenađujuć: Evo zašto se neki parovi seksaju više nego drugi

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:04 08.11.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Ako se ne možete pohvaliti bogatim seksualnim životom, krivac je upravo ovo

Nedavna studija sa Svučilišta na Floridi otkrila je odgovor na pitanje koje nas muči svako malo. Naime, u istraživanju je sudjelovalo oko 300 heteroseksualnih parova kako bi se otkrilo zašto se neki parovi seksaju više od drugih.

Došli su do zanimljivih rezultata koji su pokazali da je naš karakter i odnos prema vanjskom svijetu ključ dobrog ili lošeg seksualnog života.


Iako živimo u modernom svijetu, muškarci su ti koji češće iniciraju seks, a žena na njega može ili ne mora pozitivno odgovoriti, odnosno prihvatiti ga. Sve ovisi o tome kako se muškarci postave prema ženi i jesu li obazrivi i pažljivi.

Dakle, žene ipak drže sve konce u rukama.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:04 08.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Slažete li se?

‘Mama me neprestano ispituje zašto se još nisam udala. A ja uvijek imam spreman savršen odgovor na to’

"Brak nije nešto što možeš uzeti zdravo za gotovo. Brak nije nešto u što jednostavno možeš uletjeti. Ja to želim napraviti samo i isključivo jednom i želim da bude ispravno. I stoga, ne, neću poslušati tvoje savjete oko toga da bih se trebala udati za onoga koji me voli više (nego ja njega), za onoga koji će mi biti dobar suprug ili dobar otac, ali zbog kojeg moje srce jednostavno ne kuca ni malo ubrzano"

Povratak na Net.hr