Nastaju veliki problemi

Radite li ih? Tri najveće pogreške koje možete napraviti u krevetu i potpuno uništiti seks

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:28 23.11.2016 / Rubrika:
0

Bilo bi najbolje kad biste ove pogreške uspjele izbjeći pod svaku cijenu…

Seks će biti dobar samo ako se oba partnera na posao bace s podjednakim žarom, no ako napravite jednu od ovih pogrešaka, neće proći dobro.

1. Nedostatak inicijative

seks22

Ovo je prvi grijeh jer samo ležati i čekati da partner dobije želju ili napravi sve sam i nije baš neki poziv na seks. Prema tome, kad poželite voditi ljubav, pokažite to partneru jasno i glasno, bez uvijanja, pa će i druga strana uzvratiti na isti način.

2. Neznanje

Neznanje je sasvim različito od neiskustva, a ako ne poznajete vlastito tijelo, tu nastaju veliki problemi. Dakle, ako još niste pokušale zadovoljiti same sebe, obvezno to napravite jer ćete tako i svom partneru moći objasniti što vam najviše odgovara.

3. Strah od eksperimentiranja

Djevojke iz galerije toliko su seksipilne da se vole snimati u crno-bijelom formatu kako vam ne bi baš potpuno pomutile um. Snagu vlastitog uma testirajte u galeriji i provjerite možete li odoljeti njihovom šarmu.

Ova pogreška može biti razumljiva, ali jedino u slučajevima u kojima partner traži nešto zaista ekstremno. Nježne igrice koje ne ponižavaju trebalo bi prihvatiti pa čak i ako se radi o nečem banalnom poput odijevanja uniforme ili korzeta. U svakom slučaju, kad partner tako nešto predloži, prisjetite se svojih erotskih snova i zatražite isto.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:28 23.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Kupovao mi je poklone, živjeli smo u palači, ali to je bila samo fasada. Iza toga su se krile godine zlostavljanja’

Živjela je u ogromnoj palači, suprug joj je kupovao luksuzne automobile i sve što je mogla poželjeti, ali iza te savršene fasade skrivao se užas zlostavljanja, manipulacije i obiteljskog nasilja. Kad je napokon odlučila pobjeći, od njega je primala čak i prijetnje smrću, a sada napokon ima vlastiti skromni dom u kojem živi sa svoje dvoje djece. I napokon se osjeća sigurno (Ovo je njena priča, a detalji su izmijenjeni zbog zaštite njene sigurnosti i sigurnosti njene djece)

Povratak na Net.hr