Nastaju veliki problemi

Radite li ih? Tri najveće pogreške koje možete napraviti u krevetu i potpuno uništiti seks

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:28 23.11.2016 / Rubrika:
0

Bilo bi najbolje kad biste ove pogreške uspjele izbjeći pod svaku cijenu…

Seks će biti dobar samo ako se oba partnera na posao bace s podjednakim žarom, no ako napravite jednu od ovih pogrešaka, neće proći dobro.

1. Nedostatak inicijative

seks22

Ovo je prvi grijeh jer samo ležati i čekati da partner dobije želju ili napravi sve sam i nije baš neki poziv na seks. Prema tome, kad poželite voditi ljubav, pokažite to partneru jasno i glasno, bez uvijanja, pa će i druga strana uzvratiti na isti način.

2. Neznanje

Neznanje je sasvim različito od neiskustva, a ako ne poznajete vlastito tijelo, tu nastaju veliki problemi. Dakle, ako još niste pokušale zadovoljiti same sebe, obvezno to napravite jer ćete tako i svom partneru moći objasniti što vam najviše odgovara.

3. Strah od eksperimentiranja

Djevojke iz galerije toliko su seksipilne da se vole snimati u crno-bijelom formatu kako vam ne bi baš potpuno pomutile um. Snagu vlastitog uma testirajte u galeriji i provjerite možete li odoljeti njihovom šarmu.

Ova pogreška može biti razumljiva, ali jedino u slučajevima u kojima partner traži nešto zaista ekstremno. Nježne igrice koje ne ponižavaju trebalo bi prihvatiti pa čak i ako se radi o nečem banalnom poput odijevanja uniforme ili korzeta. U svakom slučaju, kad partner tako nešto predloži, prisjetite se svojih erotskih snova i zatražite isto.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:28 23.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Biste li se usudile?

‘Prestala sam svom dečku slati poruke na tjedan dana. Evo što me moj mali eksperiment naučio’

Danas, kad smo svi prilično ovisni o mobitelima, društvenim mrežama i dopisivanju, malo tko mlađi od 35 godina uopće razgovara na kućni telefon. Danielle Tullo odlučila je svoju vezu staviti na zanimljiv i velik test, pa je na tjedan dana prestala svom dečku slati poruke bilo koje vrste (ni on ih nije smio slati njoj). Mogli su se čuti isključivo kućnim telefonom, navečer, nakon posla - pa, evo kako je to na kraju ispalo i što su točno naučili o svojoj vezi, ali i o sebi samima

Povratak na Net.hr