Bježi kud´ te noge nose

Pripazite jer ovo je 5 alarmantnih znakova da on nije spreman za ozbiljnu vezu

Piše: dianaradobuljac / Vrijeme: 19:00 16.05.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Ako na vrijeme otkrijete ove indirektne znakove možete se smatrati sretnicom. Sretnicom jer se možete spasiti prije nego se zaljubite

Priča je svima poznata. Upoznate super frajera i sve izgleda savršeno. Ipak, naslućujete da nešto nije u redu. Na prvu si odbijate priznati istinu ali vrijeme pokaže da vas intuicija nije prevarila.

Kafić kao prva i jedina stanica

Nema ništa loše u tome da vas partner vodi na piće. Dapače. Ugodni caffe bar uvijek je dobro mjesto za razgovor i upoznavanje. Međutim, ako je to jedino mjesto gdje vas dotični vodi trebate se zapitati. Frajer kojemu je zaista stalo do vas smišljati će kreativne ideje za vaš izlazak. Ako pak ne ode dalje od kafića očito je da vas doživljava samo kao osobu za noćna druženja.

Nema ga na društvenim mrežama

U današnjem svijetu većina muškaraca vas umjesto broja pita imate li Facebook. Nakon nekoliko izlazaka nekako se pretpostavlja da ćete se pronaći na nekoj društvenoj mreži i putem nje komunicirati. Ukoliko vas vaš potencijalni partner izbjegava na društevnim mrežama ili ih pak vješto skriva nešto s tim nije u redu. Znači da postoji neka puzzla u odnosu za koju on ne želi da je složite.

Upoznali ste se preko Tindera

Više je loših nego dobrih strana upoznavanja preko ove popularne aplikacije. Ljudi koji se skrivaju iza svojih profila nerijetko nemaju dobre namjere odnosno traže partnericu samo za seks. Pretpostavljamo da ste ipak htjele nešto više od toga.

Prezauzet sam tip osobe

Još jedan alarm za kojeg je poželjno da se što prije upali. Kada frajer nastupa sa stavom o prevelikim, stalnim i neodgodivim obvezama možete lako zaključiti kako on u svom životu nema puno vremena za vas. To ne znači nužno da laže nego mu da treba netko tko će mu popuniti to malo slobodnog vremena što ima.

Ne želi ništa ozbiljno

Stvarno? Same old story. Univerzalna izlika za sve već gore navedeno. Ako ste nedavno čuli te riječi savjetujemo vam da tu priču privedete kraju. Nemojte se zavaravati onim ‘ja ću ga promijeniti’ stavom. Nema tu kruha.

 

 

Piše: dianaradobuljac / Vrijeme: 19:00 16.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Kupovao mi je poklone, živjeli smo u palači, ali to je bila samo fasada. Iza toga su se krile godine zlostavljanja’

Živjela je u ogromnoj palači, suprug joj je kupovao luksuzne automobile i sve što je mogla poželjeti, ali iza te savršene fasade skrivao se užas zlostavljanja, manipulacije i obiteljskog nasilja. Kad je napokon odlučila pobjeći, od njega je primala čak i prijetnje smrću, a sada napokon ima vlastiti skromni dom u kojem živi sa svoje dvoje djece. I napokon se osjeća sigurno (Ovo je njena priča, a detalji su izmijenjeni zbog zaštite njene sigurnosti i sigurnosti njene djece)

Povratak na Net.hr