Što kažete?

Ovo su znakovi koji ukazuju da ne uživate u seksu sa svojim dragim koliko biste trebale

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:00 23.06.2017 / Rubrika:
Foto: giphy
0

Ono kada vam je seks postao nebitan u vezi

Važan dio svake veze je i seks, a ako seks nije dobar vjerojatno ni veza nije najsretnija. Upravo je ovo veliki problem mnogih parova, a može se riješiti razgovorom. Bustle donosi 11 znakova koji pokazuje da ste upali u seksualnu kolotečinu.

Uvijek imate nešto drugo za raditi

Ako niste zadovoljni svojim seksualnim životom, uvijek ćete naći neke razloge kako biste ga izbjegli. Uvijek će vam biti nešto važnije ili će vas jednostavno boljeti glava, to pali svaki puta.

Maštate o nečem drugom

Normalno je maštati dok se seksate, ali ako morate misliti na druge dok se seksate sa svojim partnerom onda ste u problemu.

Prevarili ste ga

Varanje partnera je pravo vrijeme za uzbunu. Ako uživate više u seksu s nekim drugim vrijeme je da ne mučite sebe i partnera i riješiti stvari dok još stignete.

Seks kao obveza

Imate različite rasporede i morate odrediti vrijeme kada ćete se seksati, a seks postaje nešto kao posao. Ako ne uživate u ovom činu, to onda nije više to.

Ne veseli vas intimnost

Ako rijetko mislite o svom partneru i seksu s njim možda ste se jednostavno ohladili. Pomisao na seks trebao bi vam izazvati uzbuđenje ili bilo kakav osjećaj, a ne ravnodušnost.

On uvijek započinje prvi

Preuzmite inicijativu napokon i pokažite da vam je još uvijek stalo.

Nije vam ugodno

Bilo da se psihički ne osjećate ugodno ili ste bolesni, ne biste se trebali seksati jer nećete uživati. Popričajte s partnerom o tome ili potražite stručnu pomoć.

Bojite se razgovora

Neugodno vam je reći što želite i volite u krevetu pa uvijek prakticirate isto. Ponovno je vrijeme za razgovor. Dajte mu jasno do znanja što želite, a što ne i problem je riješen.

Razočarane ste

Ako vas partner stalno razočarava naravno da nećete imati neku želju za seksom.

Mislite da vaš seks nije kao u filmovima

Seks je individualan čin i svatko ga prakticira na svoj način. Dok god uživate u njemu sve je u redu.

Dosadilo vam je

Ako vam je seks dosadan ili ste izgubili interes i osjećate se kao da ste izgubili povezanost s dragim vrijeme je da mu to kažete na najiskreniji način.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:00 23.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest Youtube zvijezde

‘Naša zadnja zajednička noć bila je pravi teror. Napio me, silovao, snimio i sve objavio online. Zatim je počela borba’

Chrissy Chambers duge četiri godine borila se, na sudu, ali i izvan njega, protiv svog bivšeg partnera, koji ju je napio, snimao seks s njom te zatim te snimke objavio na poznatoj porno stranici na internetu. Prije nekoliko je dana napokon i službeno dobila slučaj protiv njega, ali njena borba, tvrdi, daleko je od završetka. Svoju je priču ispričala novinarki The Guardiana. Prenosimo je u cijelosti

Povratak na Net.hr