BESMISLENI SU

Ovo su neki od najglupljih ljubavnih savjeta na svijetu. Nemojte ih slušati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 18:28 20.11.2016 / Rubrika:
Foto: GIPHY
0

Nemojte ih slušati…

Ovo su neki od najglupljih ljubavnih savjeta koje vam netko može dati i čim ih čujete – bježite glavom bez obzira.

Besmisleni su i onaj tko ih je izmislio očito nije znao što radi. A i ovakve se stvari ne mogu generalizirati jer je svatko od nas na neki način drugačiji i svatko drugačije funkcionira.

Zato, naučite ova četiri glupa savjeta, nemojte ih nikad poslušati niti ikome savjetovati i nemojte dopustiti da vas uvjere u suprotno. Razmišljajte svojom glavom! :)

Ne javljaj se barem tri dana nakon dejta

Ako vam se dečko svidio i ako vam je na dejtu bilo lijepo, zašto biste morale izigravati nedostupne ledene kraljice i zašto biste čekale tri dana prije nego mu pošaljete poruku?

Sviđa vam se, recite mu to iskreno. Ne morate slati poruku i zvati ga 5 minuta nakon što se rastanete ispred restorana, ali lijepom porukom zahvale dat ćete mu do znanja da vam je dejt bio super i ohrabrit ćete ga.

Ne smiješ spavati s frajerom prije trećeg dejta

Također jedan od jako glupih savjeta. Ako vi osjećate da želite spavati s frajerom na prvom dejtu, napravite to. Ako želite čekati do trećeg ili 15. dejta, napravite to. Izbor je samo i isključivo vaš.

Moraš malo glumiti

Ne, ne moraš. U redu, ne moramo se bacati na frajera nakon dva dejta, ispričati mu cijeli svoju pripovijest i reći mu točan broj svoje osobne iskaznice. Odnosno, malo tajnovitosti ne škodi, ali gluma ne dolazi u obzir, pogotovo ako je to dečko koji vam se stvarno sviđa i s kojim biste željele ući u vezu. A kakva je to veza koja se ne temelji na iskrenosti od samog početka? Osuđena na propast, vjerojatno…

Moraš naći ‘gospodina savršenog’

Prvo i osnovno – savršenstvo ne postoji i to smo svi već trebali naučiti. Bit je u tome da zavoliš nečije mane i vrline, a ne da tražiš nekog tko nema ni jednu manu. Jer u tom biste slučaju mogle tražiti zauvijek…

Piše: Žena Net / Vrijeme: 18:28 20.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Slažete li se?

‘Mama me neprestano ispituje zašto se još nisam udala. A ja uvijek imam spreman savršen odgovor na to’

"Brak nije nešto što možeš uzeti zdravo za gotovo. Brak nije nešto u što jednostavno možeš uletjeti. Ja to želim napraviti samo i isključivo jednom i želim da bude ispravno. I stoga, ne, neću poslušati tvoje savjete oko toga da bih se trebala udati za onoga koji me voli više (nego ja njega), za onoga koji će mi biti dobar suprug ili dobar otac, ali zbog kojeg moje srce jednostavno ne kuca ni malo ubrzano"

Povratak na Net.hr