Zanimljivo

Ovo je deset stvari o kojima muškarci razmišljaju tijekom grubog seksa (za neke ćete se iznenaditi)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 09.10.2017 / Rubrika:
Foto: giphy
0

Grubi seks može biti ugodan, ali može postati i čudan

Očekivanja oko grubljeg seksa su uvijek velika. Nekad budu ispunjena, a nekad ne. Ipak, uvijek nas zanima što muškarci misle tokom seksa. Pogotovo tokom grubog seksa. Ove tajne je za Cosmopolitan rekao jedan muškarac, a neke od stvari su nas malo i iznenadile.

“Molim te budi oprezna. Moram se naći s obitelji nakon ovoga”

Ovo je opravdana briga. Koliko god je grubi seks zanimljiv, nakon njega možete imati određene ožiljke, kao na primjer, možete biti izgrebani ili možete imati ljubavni ugriz na vratu, a takvi se ne želite pojaviti pred ljudima, a kamoli pred svojom obitelji. Roditelji će znati odmah o čemu se radi, bez obzira na to kakve izlike smislili.

“Što se događa?”

Grubi seks može biti i nepredvidivo i novo iskustvo. Pazite da ne pretjerate ni u jednom trenutku (osim ako to želite).

“Ovo je odlično”

Za neke je ljude grubi seks najbolji mogući. Običan seks im je jednostavno dosadan. Upravo zato im se i grublji seks sviđa i rečenicu kako uživaju ćete slušati stalno.

“Nisam ovo očekivao”

Nekad jednostavno znate da je osoba pomalo nastrana, a nekad se iznenadite. Za neke je taj faktor iznenađenja ono što potajno priželjkuju u svakoj vezi.

“Možeš biti i grublja”

Možda imate krivo viđenje grubog seksa. Muškarci vole jako grubo, a kad pretjerate ćete jednostavno znati jer će vam otvoreno reći. Izazov je ipak pogoditi pravi omjer grubosti i ne preći neke granice kad postane samo bolno (što vam isto tako možda i odgovara, ovisno o vašim preferencijama).

“Pregruba si”

To je taj trenutak kad ste se malo zanijeli i pretjerali.

“Ovo mi je previše”

Svi imaju svoje granice. Važno je da ih postavite na vrijeme kako ne biste kasnije imali problema.

“Pazi na moj penis”

Postoje ti trenuci kad muškarci samo kažu ‘slomit ćeš mi ga’. Iako misle to ozbiljno, isto tako misle i kako im je trenutno toliko dobro, da ih i nije previše briga.

“Ne znam jel’ svršavaš ili se dereš”

Možda i oboje? Nisu sigurni što se događa i u kojoj smo fazi pa su samo zbunjeni.

“Dobit ću PTSP”

Ali onaj dobar, seksualni.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 09.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest Youtube zvijezde

‘Naša zadnja zajednička noć bila je pravi teror. Napio me, silovao, snimio i sve objavio online. Zatim je počela borba’

Chrissy Chambers duge četiri godine borila se, na sudu, ali i izvan njega, protiv svog bivšeg partnera, koji ju je napio, snimao seks s njom te zatim te snimke objavio na poznatoj porno stranici na internetu. Prije nekoliko je dana napokon i službeno dobila slučaj protiv njega, ali njena borba, tvrdi, daleko je od završetka. Svoju je priču ispričala novinarki The Guardiana. Prenosimo je u cijelosti

Povratak na Net.hr