Uhvatili ste ga

Niste sigurni sviđate li mu se ili ne? Ako prepoznate ovih šest očitih znakova, neće se više moći pretvarati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 31.08.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Koliko god želio sakriti činjenicu da ste mu predivni, otkrit će ga prilično banalne stvari

Najčešće je jako teško prevaliti preko usana da nam se netko sviđa, čak i kada smo odrasli, pametniji, hrabriji i mudriji nego što smo bili u tinejdžerskim danima. Ako dobro promotrite ponašanje i reakcije osobe kojoj se navodno sviđate, možete saznati jako puno toga.

Brightside donosi šest znakova na koje treba obratiti pažnju kako biste bile sigurne da netko ne može prestati razmišljati o vama:

Izbjegava vas/želi vam biti blizu


Postoje dvije vrste zaljubljenih osoba: oni koji žele što više vremena provesti u blizini osobe koja im se sviđa te oni koji ju izbjegavaju u širokom luku.

Prva skupina namjerno zalazi na mjesta gdje se njihov objekt obožavanja može pojaviti i traži izgovor da ih što više dodiruje. Možda je van logike, ali druga skupina zaljubljenih je prilično nervozna u blizini osobe koju simpatiziraju pa ne mogu podnijeti taj pritisak. Često su malo i bezobrazni prema toj osobi kako bi sakrili vlastite osjećaje.

Gleda vas pa brzo skreće pogled

Onaj tko je zaljubljen najradije bi stalno buljio u osobu koja ga je osvojila. Međutim, ako ga uhvatite da vas gleda, u trenutku će pogled prebaciti na nešto drugo.

Neobično razgovara s vama

Kada želimo impresionirati onoga tko nam se sviđa, počinjemo birati riječi i način izražavanja te se nerijetko pretvaramo u pjesnika, filozofa i novinara u jednom. Ako u vašem društvu bira neobične teme, to sigurno radi kako bi vas impresionirao.

Pokušavat će vas nasmijati, a može se dogoditi i da, iako elokventan i pametan, odjednom zakaže u razgovoru. Sve se to događa jer mu se previše sviđate pa ne može normalno razmišljati.

Govori drugima o vama

Ako ste načuli da je taj netko rekao kako ste čudni ili naproni, možda ipak tako ne misli o vama već samo želi prikriti svoje pravo mišljenje. S druge strane, onaj koji vas stalno spominje u razgovoru s drugima, definitivno vas ne gleda samo kao prijateljicu.

Ne može kontrolirati osmijeh/smijeh

Pitate se zašto se stalno smješka u vašem društvu? Ovo radi nesvjesno jer je to prirodna reakcija na osjećaje koji u njemu vriju. Uz to će nesvjesno podići i obrve, no ovaj trenutak traje vrlo kratko pa ga je teško uočiti.

Evo još jedan očiti znak da ste zapeli za oko: Ako u društvu netko ispriča nešto smiješno, svatko tijekom smijeha gleda u onoga tko mu je najviše simpatičan (i to ne nužno u romantičnom smislu).

Zanima ga ono što vas zanima

Bez obzira što nikada nije razmišljao, primjerice, o šminki, sada vas ispituje što je highlighter, što se radi kojim kistom ili ga živo zanima o čemu se radi u knjizi koju ste nedavno pročitali. U njemu se naglo pojavljuje interes za stvari koje vas zanimaju, a sve zato da vam se približi.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 31.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Slažete li se?

‘Mama me neprestano ispituje zašto se još nisam udala. A ja uvijek imam spreman savršen odgovor na to’

"Brak nije nešto što možeš uzeti zdravo za gotovo. Brak nije nešto u što jednostavno možeš uletjeti. Ja to želim napraviti samo i isključivo jednom i želim da bude ispravno. I stoga, ne, neću poslušati tvoje savjete oko toga da bih se trebala udati za onoga koji me voli više (nego ja njega), za onoga koji će mi biti dobar suprug ili dobar otac, ali zbog kojeg moje srce jednostavno ne kuca ni malo ubrzano"

Povratak na Net.hr