PRAVO STANJE STVARI

Može li snažan libido loše utjecati na vezu? ‘Želim više seksa i više uživam u njemu nego moj dečko’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:15 17.09.2016 / Rubrika:
Foto: Imgur
0
0 dijeljenja

O seksu se govori znatno otvorenije i često mislimo kako znamo što nas čeka u ljubavnoj pustolovini, bilo iz prošlih veza ili iz serija, filmova, knjiga…. No, ovaj problem nitko ne očekuje.

Uvriježeno je mišljenje kako muškarci žele seks više od žena i više u njemu uživaju. No, što ako je obrnuto? Gigi Engle je za Elite Daily opisala kako je to biti u vezi u kojoj je žena ta koja priželjkuje seks, a muškarac taj koji ga odrađuje.

Osjećaš se čudno

Iako si svjesna da je posve normalno da želiš seks, ipak se osjećaš čudno. Ptaš se što nije u redu s tobom? To počne negativno utjecati na vezu koja je inače divna. Osim toga tu je i društvo koje nas uči da je problem ako žena ima veći libido od muškarca.

To je samo tvoj problem

Uvijek je problem to što ti želiš seks previše , nikada u tome da ga on želi premalo. Ti si ta koja je nerazumna, a on je normalan. Inače si stabilna i samopouzdana žena, no osjećaš se manje vrijednom jer tvoj dečko ne želi seks s tobom.

Kompromis je prljavo rješenje

Kompromis je inače temelj svake veze. A seks je posve druga stvar. Kako pronaći sredinu? Ništa nije gore nego kada moraš pregovarati oko seksa. Vodit ćete ljubav jer on osjeća da mu je obaveza da vas usreći? To svodi seks ustupak.

Kriomice se zadovoljavate dok on spava

Zbog toga se osjećate krivom i stvari se smao pogoršavaju. S jedne strane se pitate zašto dopuštate da vama gospodari seksualni nagon toliko da se skrivate i lažete partneru iako iako je sve u redu u svakim drugom segmentu veze, a s druge strane to je jedini način da sačuvate zdrav razum.

Svima se jadate

Vašim prijateljicama se više ne da slušati o tome, ali uporno pričate o tome jer vam se čini da je jedini način da vas to potpuno ne preuzme. Ne želite stalno o tome pričati ni dečku jer ga ne želite povrijediti. A u stvari ste vi ti koji patite.

Pitate se bi li radije bio s drugom

A možda ima neki fetiš koji vam taji? Preispitujete svoj seksipil, svoje vještine u krevetu… Neprestano preispitujete sebe i to vas polako nagriza.

Stalno isti razgovori

Želite seks, i tražite ga. On vas odbije. Osjećate se bezvrijedno. A razgovor o tome vam se čini kao pokvarena ploča. Znate da je komunikacija važna, ali čemu razgovarati kada znate da se ništa neće promijeniti.

Gubite samopouzdanje

Bez obzira koliko ste samouvjereni. Zbog istih onih društveno nametnutih normi kako je muškarac vječno napaljen, odbijanje seksa vas duboko povrijedi. Hrabrost je bila potrebna već time što ste probili društvene norme i jasno tražite seks iako ste žena. A onda vas još muškarac odbije.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:15 17.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr