Genijalno

Kakva originalna ideja: Zaručnički prsten napravljen od umnjaka

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:00 17.09.2017 / Rubrika:
Foto: Carlee Alisan Unger/Facebook
0

Lucas Mancoon-Unger iznenadio je svoju zaručnicu Carlee Leifkes sa zaručničkim prstenom napravljenim od svog umnjaka

Umnjak koji se koristio prilikom izrade prstena Lucas Mancoon-Unger je izvadio kada mu je bilo 17 godina, a napravio ga je izrađivač nakita George Bashoura.

Reakcija zaručnice, obitelji i prijatelja

“Ovo nitko neće imati jer je dio njega… niti jedna osoba nije identična drugoj, a to isto vrijedi i za naš prsten,” rekla je Carlee Leifkes. Njihova obitelj i prijatelji takvu odluku također smatraju izvrsnim izborom pa im je jedan prijatelj na tu odluku odgovorio: “Naravno, to si totalno ti!”

To mora da je ljubav

Ovi su se mladi i ekscentrični ljudi upoznali na glazbenom festivalu u Vacouveru, a za razlog zaljubljivanja Carlee navodi:

“On je bio tako zabavan i nije mario za tuđe mišljenje. Ostatak smo dana proveli plešući, držeći se za ruke i jedući prženi sir. Nismo prestali plesati od tada!”

Izvor: The Huffington Post

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:00 17.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Filmska priča cure iz Hrvatske

‘Dvije godine nakon susreta u polumračnom avionu mislila sam da ga neću prepoznati. Danas smo zaručeni’

Andrea Šimunic je uspješna, kreativna i užasno draga mlada cura, modna menadžerica, beauty blogerica i youtuberica iz Koprivnice, s trenutnom adresom u Švedskoj, a sljedećom u vjerojatno nekoj malo južnijoj europskoj državi. Odlučila nam je prilično detaljno ispričati zašto je i kako uopće završila u Švedskoj, ali ono najvažnije - kako je stvarno proživjela (zapravo, kako još uvijek živi) potpuno nevjerojatno-nestvarno-filmsku verziju ljubavi sa svojim zaručnikom, Šveđaninom Petterom. I ozbiljno ne pretjerujemo, dosta je filmski

Povratak na Net.hr