Kakva varka :)

Kako ih percipiramo: Evo što na temelju boje očiju ponekad mislimo o karakteru muškarca

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:23 15.09.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0
0 dijeljenja

Sve boje očiju su lijepe, ali svaka od njih drukčije utječe na to kako doživljavamo muškarca s kojim razgovaramo

Sljedeći put kad pogledate nekog muškarca, dobro razmislite može li vam boja očiju zaista dati ikakav uvid što biste mogli očekivati od njega ili ste opet donijeli odluku na temelju nečega što mu je dala priroda.

Plave oči

Bilo da su pastelne ili intenzivno plave, ova boja očiju povezuje se s mladošću i nevinošću. Muškarci s tamnije plavim očima smatraju se strastvenijima, a svijetloplave oči ukazuju da je nešto mirnije prirode. Istraživanja su pokazala da su ljudi s plavim očima manje agresivni i da imaju niže samopoštovanje.

No, to ne znači da su blijedi i plavooki muškarci poslušni. Štoviše, oni su često vrlo koketni, s jako dobro razrađenom strategijom udvaranja. Najvjerojatnije je dobar u sportovima kao što je golf ili drugim aktivnostima koje zahtijevaju planiranje. Zanimljivo, dečki s plavim očima preferiraju djevojke s plavim očima.

Smeđe oči

Mladići sa smeđim očima su nježniji, pouzdaniji i odaniji. Najčešća boja očiju povezana je s većim samopouzdanjem i odlučnošću. To je ujedno i najčešća boja očiju.

Zelene oči

Ova boja očiju daleko je rjeđa pojava nego smeđa ili plava boja, tako da se na muškarce sa zelenim očima automatski gleda kao na tajanstvene. Zelene oči nas asociraju na spontanost i maštovitost, a od njih očekujemo spontanost i sjajan libido.

Oči boje meda

Ovo je boja koja može varirati između zelene i smeđe, ovisno o svjetlu, a kod nekih i ovisno o raspoloženju. Ova promjenjivost povezuje se sa spontanošću i zabavom, a zelena komponenta je tu kad muškarac razotkriva svoju nestašnu stranu. Smeđa komponenta čini ovaj karakter otvorenim i pristupačnim.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:23 15.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr