Hahaha, razumijemo je!

Jennifer Lawrence su pitali što je spremna učiniti za ljubav: Njen je odgovor, naravno, urnebesan

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 01.09.2017 / Rubrika: ,
Foto: Monica Schipper/AFP
0

Koji bi bio vaš odgovor da vam netko sutra postavi ovo pitanje?

Što biste odgovorili da vas netko pita – što biste učinili zbog ljubavi? E pa, glumica Jennifer Lawrence na ovo je pitanje za Dior odgovorila vrlo jednostavno, kratko i jasno, i apsolutno se možemo povezati s onime što je rekla. I ponovno je urnebesna, da.

Naime, u sklopu svoje najnovije društvene kampanje, ljudi iz Diora ispituju poznate i slavne vrlo jednostavno pitanje: Što bi učinili zbog ljubavi i za ljubav? Dosad su na to pitanje odgovorile, primjerice, Rihanna i Charlize Theron, a posljednji genijalan odgovor dala je upravo Lawrence, piše Harper’s Bazaar. Ona je na ovo pitanje odgovorila da bi se zbog ljubavi “pretvarala da je spavanje u seksi donjem rublju ugodno.” Apsolutno je razumijemo. A što vi kažete na ovo? Slažete li se s njom?

Ovo je užasno simpatično i divno

Ostale video materijale ove simpatične društvene kampanje možete pronaći na Instagram profilu Diora.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 01.09.2017 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Filmska priča cure iz Hrvatske

‘Dvije godine nakon susreta u polumračnom avionu mislila sam da ga neću prepoznati. Danas smo zaručeni’

Andrea Šimunic je uspješna, kreativna i užasno draga mlada cura, modna menadžerica, beauty blogerica i youtuberica iz Koprivnice, s trenutnom adresom u Švedskoj, a sljedećom u vjerojatno nekoj malo južnijoj europskoj državi. Odlučila nam je prilično detaljno ispričati zašto je i kako uopće završila u Švedskoj, ali ono najvažnije - kako je stvarno proživjela (zapravo, kako još uvijek živi) potpuno nevjerojatno-nestvarno-filmsku verziju ljubavi sa svojim zaručnikom, Šveđaninom Petterom. I ozbiljno ne pretjerujemo, dosta je filmski

Povratak na Net.hr