Zaboravite na pivo

Isprobajte ovaj savjet već danas: Ovo je jedina vrsta alkohola koja vodi do najboljeg seksa u životu

Piše: Žena Net / Vrijeme: 18:00 14.02.2017 / Rubrika:
Foto: beorm/Thinkstock
0

Što se više seksate, to ste zdraviji, a u podizanju strasti pomoći će vam i ovo

Seksualni život vam je postao rutinski i ne uživate u njemu kao prije? Možda je vrijeme za nešto sasvim novo i pomalo nesvakidašnje. Da ne bude zabluda, ovime se ne potiče alkoholizam, ali koja čašica tu i tamo neće vam toliko naštetiti, a može poboljšati seksualni život. Kako?

Dvije čaše nisu previše, a rade ogromnu razliku

Naime, novo istraživanje, piše Metro, pokazalo je da dvije čaše crnog vina na dan mogu povećati libido i u žena i u muškaraca. Muškarcima poslije konzumacije crnog vina raste količina testosterona zbog čega su uzbuđeniji i spremniji na seks.

S druge strane, crno vino kod žena poboljšava protok krvi u erogenim zonama i time pobuđuje želju za seksom. Ovo, naravno, ne znači da se treba napiti već polako uživati u čaši vina tijekom večere, a drugu polako ispiti tijekom deserta. Za desert uvijek ima mjesta, je li tako?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 18:00 14.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest Youtube zvijezde

‘Naša zadnja zajednička noć bila je pravi teror. Napio me, silovao, snimio i sve objavio online. Zatim je počela borba’

Chrissy Chambers duge četiri godine borila se, na sudu, ali i izvan njega, protiv svog bivšeg partnera, koji ju je napio, snimao seks s njom te zatim te snimke objavio na poznatoj porno stranici na internetu. Prije nekoliko je dana napokon i službeno dobila slučaj protiv njega, ali njena borba, tvrdi, daleko je od završetka. Svoju je priču ispričala novinarki The Guardiana. Prenosimo je u cijelosti

Povratak na Net.hr