Zanimljivo...

Evo što dečki (iskreno) misle o onim trenucima kad se u krevetu tijekom noći omotamo oko njih poput žlica

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 11.09.2017 / Rubrika:
0

Dečki su iskreno rekli što misle o onim trenucima kad se omotamo oko njih u krevetu poput žlica i što generalno misle o maženju. I odgovori su zapravo jako simpatični (okej, barem većina odgovora)

1. ‘Dobro je imati malo više prostora’

“Dobro je za promjenu imati malo više slobode i prostora za pomicanje nego što imam kad sam ja ta ‘žlica’ koja je na neki način ‘zapela’ u zagrljaju. Tako da slobodno u tom položaju ostanete koliko želite. Teško mi je zapravo objasniti taj osjećaj, ali dobro je ponekad malo začiniti stvar.”

Seth, 31 godina

2. ‘Jednostavno je dobar osjećaj’

“Nemam neki poseban razlog zašto mi se to sviđa, jednostavno je dobar osjećaj.”

Marcus, 30 godina

3. ‘Nema onoga tko to ne voli’

“Kad je riječ o ovakvim zagrljajima (spooningu), postoje dvije vrste ljudi: Oni koji to obožavaju i je**ni lažljivci.”

Josh, 24 godine

4. ‘Svatko tko kaže da ne voli maženje, laže’

“Ponekad sam ja žlica, ponekad ona, ali generalno volim maženje. Jako je lijepo kad te netko zagrli. Postoji nešto toliko čisto i lijepo u tome, i mislim da svatko tko se ne slaže s ovime laže sam sebi (ili partneru).”

Clark, 30 godina

5. Okej, ali neki to očito ipak ne vole…

Općenito baš i ne volim maženje zato što to znači dodatnu toplinu i nedostatak zraka. A kad moja žena povremeno odluči biti velika žlica (i omotati se oko mene), dobra stvar je ta što mi tada barem njena kosa ne ide u usta.”

Derek, 32 godine

Izvor: Elite Daily

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 11.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Filmska priča cure iz Hrvatske

‘Dvije godine nakon susreta u polumračnom avionu mislila sam da ga neću prepoznati. Danas smo zaručeni’

Andrea Šimunic je uspješna, kreativna i užasno draga mlada cura, modna menadžerica, beauty blogerica i youtuberica iz Koprivnice, s trenutnom adresom u Švedskoj, a sljedećom u vjerojatno nekoj malo južnijoj europskoj državi. Odlučila nam je prilično detaljno ispričati zašto je i kako uopće završila u Švedskoj, ali ono najvažnije - kako je stvarno proživjela (zapravo, kako još uvijek živi) potpuno nevjerojatno-nestvarno-filmsku verziju ljubavi sa svojim zaručnikom, Šveđaninom Petterom. I ozbiljno ne pretjerujemo, dosta je filmski

Povratak na Net.hr