Velika glazbena imena i natječaj za bendove na Ritmu Europe 2

Kawasaki 3P, Figli Di Madre Ignota, Rundek Cargo Trio nastupit će na drugom izdanju koncerta Ritam Europe koji će se održati na Bundeku 4. svibnja. Novina ovogodišnjeg izdanja je nagradni natječaj za bendove, a najbolja tri također će imati priliku nastupiti na koncertu.

U okviru obilježavanja Europskog tjedna, Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj organizira drugo izdanje koncerta Ritam Europe koji će se održati u petak, 4. svibnja, na zagrebačkom Bundeku.

Novina ovogodišnjeg izdanja je nagradni natječaj za bendove. Tako će uz već renomirana imena glazbene scene poput Kawasaki 3P-a i gostiju iz EU-a, talijanskog benda Figli Di Madre Ignota, priliku nastupa na koncertu dobiti i tri benda koja osvoje najveći broj glasova publike.

Na Ritmu Europe 2 nastupit će i veliko ime hrvatske rock scene Rundek Cargo Trio.

Bendovi se mogu prijaviti do 19. travnja na http://www.ritam-europe.com.hr. On-line glasanje publike počinje 20. travnja u 15.00 sati i završava 25. travnja u 24.00 sata.

Uz sam nastup na koncertu, tri prvoplasirana benda osvojit će i novčanu nagradu u iznosu od 3.500 kuna. Pobjednički bend također dobiva snimanje glazbenog spota iz video materijala snimljenog na koncertu i snimanje singla u profesionalnom studiju, dok drugoplasirani osvaja snimanje singla u profesionalnom studiju.

Ulaz za sve posjetitelje kao i na prvom izdanju koncerta Ritam Europe 2011. godine, je slobodan.

Svake godine Delegacija sudjeluje u obilježavanju Europskog tjedana nizom manifestacija i aktivnosti u koje nastoji uključiti građane, posebno mlade.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr