ST!llness dolazi u Tvornicu kulture

Album ST!llness s 10 novih pjesama pojavit će početkom travnja a što su sve pripremili dečki iz benda možete saznati na koncertu u velikom pogonu Tvornice kulture u petak 13. travnja. Podijelili smo 2×2 ulaznice za koncert.

Dvije i pol godine nakon hvaljenog albuma Globalno zatupljenje: paket za preživljavanje, koji je izvrsno prošao kod publike i kritike, ST!llness je u vlastitoj produkciji zaokružio novi studijski projekt, najavljen singlom i video spotom “Moja Generacija”.

Album ST!llness s 10 novih pjesama pojavit će početkom travnja u izdanju diskografske kuće Menart, a prvu provjeru pred zagrebačkom publikom imat će na koncertu u velikom pogonu Tvornice kulture u petak 13. travnja.

Scenski atraktivni, glazbeno zreli, ST!llness su band s odlučnim stavovima i znanjem kako to prenijeti publici. Svojim novim albumom donose prijeko potrebno osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni, a njihove live svirke i energija koja se širi na njihovim koncertima, pokazuju da su jedan od naših najglasnijih i najosvještenijih bandova.

Pozornicu su tijekom godina dijelili sa mnogim velikanima ovih prostora, a i šire (EXIT festival x2, Seasplash x2 , IN-music festival, Riversplash, DOF,The Prodigy, Misty in roots, Rambo Amadeus, Antenat, Dubioza Kolektiv, RDK, Đubrivo, Hladnopivo, Edo Maajka, Atheist Rap, Let 3 …). Čak dva puta bili su gost TBF-u prepunim dvoranama Doma sportova. Kažu kako im je sa svima, a prije svega s publikom, uvijek užitak dijeliti vrijeme, prostor, energiju i informacije.

Uigrana ekipa koju čine Ivan Jurić– Yuri (vokal), Ante Ljubičić Experience (gitara), Davor Barišić – Dado(gitara), Daniel Vignjević – Moco (bas), Mario Validžić – Vale (bubnjevi),Ognjen Zečević – Musa ( klavijature, sampler), Krunoslav Kobeščak – Kobi(udaraljke) i Robert Martinović – Robi (sound, efekti) prije zagrebačkog koncerta zaputila se na turneju po Njemačkoj i Francuskoj, kako bi dodatno izbrusila svoj prepoznatljivi crossover hip hopa, reggaea, jungle-punka i funk-rocka. Uz pjesme s nestrpljivo iščekivanog trećeg albuma u koncertnom repertoaru nalaze se mnogo puta provjereni stari favoriti („Vatra jeđava“, „Banana Split“, „Egoskopija“,„Katarza“, „Blues za moju majku“, „Guzotres“, „Džungla“, „Digni glas“) s kojima će ST!LLNESS dobro prodrmati Tvornicu kulture.

Koncert u Tvornici kulture počinje u 21 sat svirkom zagrebačkog dub-reggae banda Bamwise, dok će se ST!llness popeti na pozornicu u 22 sata.

Ulaznice upretprodaji možete nabaviti po 45 kuna, a na dan koncerta po cijeni od 60 kuna na sljedećim prodajnim mjestima: Tvornica kulture, Šubićeva 2, Aquarius shop,Varšavska 13, Rockmark knjižara, Berislavićeva 13 i Dirty Old shop, Tratinska22

Dobitnici:
Ivan Kokan
Leo Jerkić

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr