Radio Luksemburg stiže u Zagreb

Jedan od naših najemitiranijih rock bendova, Radio Luksemburg, održat će svoj prvi koncert u Zagrebu i to u Aquariusu u petak 23. ožujka.

Tri dana prije velikog zagrebačkog koncerta u Aquariusu, u utorak 20. ožujka u 19 sati, Radio Luksemburg će u Rockmark knjižari u sklopu programa Akustika, predstaviti singlove Ako nemam te, Tvoje boje i ostale sa svog albuma prvijenca “Radio Luksemburg u boji”.

Band će ovom svirkom zaokružiti točno 50. Akustiku u Rockmarku, a bit će to odlično zagrijavanje za nadolazeći koncert u Aquariusu 23. ožujka.

Ulaz za ovo zagrijavanje je slobodan, ali ograničen!

Radio Luksemburg će koncertom u Aquariusu pokazati da su svirke uživo ono što im najbolje leži, a da hitovi kojima su osvojili radijski i televizijski eter zvuče još bolje u live izdanju. No, kako zvuče u akustičnoj verziji, provjerite u utorak 20. ožujka u 19 sati.

Njihov prvi spot Ako nemam te, koji je pregledan više od pola milijuna puta.

Bend predvodi sjajni vokalist Nikola Marjanović, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarist i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi. Ostale članove banda Radio Luksemburg čine još i Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić na bas gitari, Ante Gudelj na klavijaturama i Zoran Drlić Zoka na gitari.

Ulaznice za zagrebački koncert Radio Luksemburga možete kupiti po cijeni od 40 kn upretprodaji i 45 kn na dan koncerta na prodajnim mjestima Eventima te u online prodaji na http://www.eventim.hr.

Najbržima smo podijelili 2×2 ulaznice za koncert u Aquariusu.

Dobitnici:
Mirjana Sivac
Maja Valjak

Dobitnici će biti na popisu na ulazu u klub.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr