Prva disco-večer na rolama u Hrvatskoj

Prva disco-večer na rolama ekskluzivno će se prvi put održati ove subote, 23. veljače od 21 do 23 sata u Sportskom centru Kuna na Zagrebačkom velesajmu (kraj Hipodroma i klizališta), a svim je posjetiteljima osiguran slobodan ulaz i parking ispred centra.

Uz vruće retro hitove nezaboravnih disko-večeri 70-ih i 80-ih na posebnoj gumiranoj podlozi pripremljenoj za ovu prigodu na grijanom će se rolerištu moći uživati u plesnoj glazbi i rolerskoj vožnji, dok će se u atraktivnom londonskom crvenom doubledeckeru na dva kata parkiranom pokraj i uređenom kao kafe-disco, moći napraviti pauza i okrijepiti čajem ili nekim drugim pićencem.

Tko još uvijek nema svoje ‘rolerske cipelice’, Sportski centar Kuna nudi najam više od 200 pari, i to po simboličnoj cijeni od deset kuna, kao i posebne goste iznenađenja, naše poznate hrvatske sportaše, zgodne hokejaše Marka Lovrenčića i Domena Vedlina i najveću nadu hrvatskog tenisa Anu Konjuh, te brojna lica iz našeg javnog života, u čijem će se društvu moći isprobati rolersko-plesni koraci i vratolomije.

Disco-večeri na rolama idu dalje, pa će se na istom mjestu u isto vrijeme, održavati svaki vikend, a za ulaznicu će trebati izdvojiti 15 kuna, u koje su uključeni i kava ili čaj.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr