Provedite Dan žena uz hitove Jure Stublića i grupe Film

Legendarni Jura Stublić i njegova grupa Film nastupit će 8. ožujka, na Dan žena u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture.

arti-201302140124006Troje najbržih čitatelja koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u utorak, 5. ožujka dobili su po dvije ulaznice za koncert Jure Stublića u Tvornici.

Dobitnici:
Tomica Gužvinec
Sanja Smiljanić

Igor Šobot

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Svojevrstan je to povratak Jure u klub u Šubićevoj u kojem je do prije koju sezonu jednom godišnje održavao nezaboravne koncerte.

“Neprilagođen”, “Dijete ulice”, “Moderna djevojka”, “Zajedno”, “Zamisli život u ritmu muzike za ples”, “Kad si mlad”, “Rijeke pravde”, “Boje su u nama”, “Ti zračiš zrake kroz zrak”, “Signali u noći”, “Pjevajmo do zore”, “Sjećam se prvog poljupca” samo su dio impresivnog repertoara ovog karizmatičnog frontmana i autora, jedinstvenog Jure Jupitera, kako ga je nekad davno nazvao Dražen Vrdoljak u nezaboravnom francuskom intru livea iz Kulušića.

ULAZNICE
Ulaznice za koncert Jure Stublića i grupe Film u prodaju kreću danas po cijeni od 70 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 90 kn.
Prodajna mjesta:
Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
Zona (prolaz Neboder, Ilica 1a)
Punkt (Preradovićeva 1)
Punkt (Branimir centar)
Churchill Cigar Shops (Avenue Mall, City Centar One, Arena Centar)
Daily News Tobacco Shop (Importanne centar)
Entrio – http://www.entrio.hr

arti-201211230152006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr