Na ZSPfestu uživajte u dobroj glazbi i pridružite se humanitarnoj akciji

U zagrebačkom naselju Prečko 15. i 16. lipnja održat će se Music street urban festival ‘Zadnja stanica Prečko’. ZSPfest 2012 je zamišljen kao kvartovsko druženje sa brojnim sportsko glazbenim događanjima, te služi kao poticaj mladim sportašima i umjetnicima da nastave u svome radu i ispoljavanju kreativnosti.

Filmsko glazbena udruga Zadnja stanica Prečko, Vijeće gradske četvrti Trešnjevka Jug, Vijeće mjesnog odbora Prečko i Centar za kulturu Trešnjevka organiziraju humanitarno sportsko glazbeni događaj pod nazivom ZSPfest 2012.

ZSPfest 2012 je zamišljen kao dobro kvartovsko druženje sa brojnim sportsko glazbenim događanjima koje povezuje različite sfere ljudskog djelovanja (humanitarno, sportsko i glazbeno) te služi kao poticaj mladim sportašima i umjetnicima da nastave u svome radu i ispoljavanju kreativnosti.

U glazbenom dijelu ZSPfesta 2012 sudjelovati će brojni afirmirani gosti ali i neafirmirani izvođači. U sportskom dijelu ZSPfesta 2012 održati će se razna sportska događanja – teniski turnir, natjecanje u vještini vožnje bicikla, egzibicijski treninzi: capoiera, nanbudo, tae kwon do, košarka, stolni tenis i Američki nogomet.

Humanitarna akcija za liječenje kronično bolesne djece

U sklopu ZSPfest 2012 provodimo i humanitarnu akciju čiji cilj je prikupiti novčana sredstva koja bi se donirala neprofitnoj organizaciji “Zaklada Sierra” čiji je cilj pomoć u liječenju kronično bolesne djece te Izgradnja centra za rehabilitaciju i palijativnu skrb.

Kombinacijom sportsko/glazbenog te humanitarnog događanja ZSPfest 2012 predstavlja manifestaciju atraktivnu različitim generacija ljudi željnih dobre zabave i pozitive.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr