DOŠLA KARMA PO SVOJE

SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA: Poznati lovac pao s litice i poginuo na licu mjesta

Talijanski veterinar i lovac na trofejnu divljač Luciano Ponzetto poginuo je nakon što se poskliznuo na ledu i pao u provaliju od 30-ak metara u blizini talijanskog grada Torina.

U trenutku kad se dogodio nesretni slučaj, on je navodno bio u lovu na patke s kolegama lovcima na području Colle delle Oche. Nakon dolaska gorske službe spašavanja Ponzetto je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a nejgovo je tijelo kasnije helikopterom prebačeno u bolnicu.

Ponzetto, 55, bio je izložen bijesu korisnika društvenih mreža na kojima je čsto objavljivao fotografije svog ulova, a međunarodnu “slavu” je stekao prošle godine kada se slikao pored lava kojeg je ubio.

Fotografija je objavljena na talijanskoj Facebook grupi Talijanski safari i navukla je bijes korisnika, a neki su išli toliko daleko da su Ponzettu prijetili smrću.

#serves #you #right #nasty #man❕ bye #lucianoponzetto 👋 hope the helpless creatures you hurt for no reason all bite you in heaven❕🦁

A post shared by D e v i n S h a n a h a n 🎈 (@devinshanagram) on

Ali Ponzetto, koji je do smrti vodio veterinarsku kliniku u Torinu, branio je svoj način života strastvenog lovca i veterinara tvrdnjom da je njegova struka “nije nespojiva s lovom, bilo moralno ili profesionalno”.

Unatoč tome u što je vjerovao i za što se zalagao, mnogi su vijest o njegovoj pogibiji dočekali s odobravanjem, opisujući njegovu smrt kao posljedicu loše karme.

Prije nego je poginuo, Ponzetto se vratio iz lova u Kanadi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr