VIDEO: Što li je to među nogama seksi voditeljice?

Gafovi voditelja i voditeljica uvijek su jedna od najdražih razonoda korisnicima interneta. Lapsus koji pobjegne, neugodan trenutak, greška u emisiji u živo stvari su koje nasmijavaju cijeli svijet, ali ovaj put se radi o slučajno uhvaćenom kadru koji je raspalio maštu gledatelja.

Emisije koje se prenose u živo su vjerojatno najstresniji trenuci u karijeri voditelja, novinara i svih koji sudjeluju u njenom stvaranju. Nema mjesta za ispravljanje pogrešaka i svaka sekunda se direktno prenosi širokoj publici.

Budući da je u takve emisije uključeno puno ljudi, dovoljno je da jedan čovjek načini grešku koju niti jedan gledatelj neće previdjeti.

Kamerman koji je snimao javljanje u živo dviju reporterki je prerano usmjerio objektiv prema voditeljici koja nikako nije bila spremna za snimanje. Kamera ju je uhvatila kako diže suknju i namješta neki crni predmet među nogama koji nije sasvim jasno vidljiv.

Zbog ‘misterioznog predmeta’, video je postao viralan u samo nekoliko sati i svi nagađaju što bi to moglo biti. Jedni smatraju da je u pitanju neka seksi igračka, a neki misle da je to ipak samo mikrofon kojeg je tamo stavila.

Uostalom, možete zaključiti sami nakon što pogledate snimku:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr