VIDEO: Prostitutke blizanke su najstarije u gradu

Louise i Martine blizanke su koje imaju 69 godina i već se 50 godina bave prostitucijom u Amsterdamu. Zapravo, samo se Martine još uvijek bavi jer je Louise prije dvije godine morala prekinuti zbog artritisa.

Film Meet the Fokkens, u kojem će biti predstavljena njihova priča, imat će premijeru na ovogodišnjem New York’s Film Forumu. U dokumentarcu govore o svojim počecima, o tome kako se današnja specijal-201104070347004-sex razlikuje od one kad su počinjale, ali i o nekim ‘tajnama zanata’, prenosi The Daily Mail.

Tako u jednom trenutku Louise priznaje: ‘Ne mogu vam ni reći koliko smo trikova imale. Jedva da smo se ikad j***le, samo ako su nam jako puno platili.’

‘Nekad bi nas policajac upozorio ako smo pokazivale zglobove, a danas prostitutke dilaju kokain iz svojih kabina’, objašnjava promjene koje su zadesile zloglasnu amsterdamsku četvrt.

Louise objašnjava da se njezina sestra čak i u 69. godini bavi prostitucijom jer ne može živjeti od penzije, no da je sama morala prekinuti karijeru zbog artritisa.

Film govori i o tome kako su se sestre uspjele othrvati svodnicima, postati neovisne i osnovati vlastiti bordel. Najavu za film pogledajte ovdje:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr