VIDEO: Preživio pad sa 700 metara i sve snimio

Gary Connery je kaskader koji se odvažio skočiti s visine od preko 700 metara bez padobrana – i preživio. Dakako, ovaj podvig ima i svojih malih tajni.

Kaskader koji ima 42 godine, a pojavljivao se u filmovima kao što su Batman Begins, Johnn English Reborn i The Beach prvi je čovjek kojem je ovaj nevjerojatni specijal-201104070347004-naj, naj talenti pošao za rukom.

Kako bi si olakšao pad, koristio je odijelo za letenje, a na tlu su ga dočekale kartonske kutije koje su znatno ublažile pad. ‘Za ovaj sam podvig trenirao i planirao ga godinama i jako sam ponosan što sam to uspio napraviti prvi na svijetu’, komentirao je Connery po slijetanju.

Nevjerojatni podvig, u kojem su možda najbitniju ulogu igrale 18.600 kartonskih kutija na koje je trebao sletjeti, svakako pogledajte u snimci, a prenosimo vam i kratki razgovor zabilježen prije samog obaranja rekorda:

http://player.ooyala.com/player.js?video_pcode=RvbGU6Z74XE_a3bj4QwRGByhq9h2&height=258&embedCode=4yNXNyNDokZEgKLOnofFybdSHRsCl8nK&deepLinkEmbedCode=4yNXNyNDokZEgKLOnofFybdSHRsCl8nK&width=596

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr